perjantai 5. lokakuuta 2012

Uusi tyyli

Mä olen reteästi päättänyt muuttaa tyyliäni täysin. Ystävän kanssa intouduttiin ostamaan todella värikkäitä sukkahousuja. Mä ostin pinkit(kuka olis arvannut), oranssit ja myrkynvihreät. Pari päivää sitten otin uudet releet mukaan salille, treenin jälkeisiksi vaatteiksi. Puin oranssit sukkikset ja mustan mekon. Kuntosalin henkilökunta (naisia) oli et VAU, makeen näköistä. Sanoin et mulla on pieni ahdistusneuroosi tästä uudesta, et emmin kehtaanko edes kauppaan mennä. Naiset vakuutti, et ilman muuta ja he kyllä tykkää.
 No, kaupan pihalla joku mies moikkas mua ja hymyili TODELLA leveästi. Mulla ei ole aavistustakaan kuka se oli. Eli arvaatte varmaan. Olen varma, että se nauroi mulle. Yritä tässä sitten kantaa uutta tyyliä pää pystyssä.
Tänään on uusi kokeilu. Samat sukkiset, musta mekko, jonka alla oranssi toppi. Oranssit helmet ja kynnet. En ole varma voinko poistua kotoani minnekään.
Henkka maukalta tuli myös paketti tänään. Olin tilannut beesin (musta se on valkoinen) mekon, jossa mustia täpliä. Se näytti aika hauskalta näiden räiskyvien sukkiksien kanssa. Täytyy juosta kaikki kaverit läpi et saa tuomion pidänkö vaiko enkö.
Ja juu, mä tilasin myös löysän leopardipaidan. Elämäni eka. Sitäkin pitää vielä harkita, mutta uskon pitäväni.
 HYVÄSTI ikuiset farkut ja pitkähihaiset t-paidat.

Mä olen aloittanut suhteen itseni kanssa. Kun en parisuhdetta tällä hetkellä osaa hoitaa, niin hoidan sitten suhdetta itseeni. Kohtelen itseäni sellaisella rakkaudella et oksat pois.
Hoito-ohjelmaan kuuluu tietenkin urheilu ja myös jalkakylvyt. Mahdollisimman hyvät kirjat. Tolkuttoman kiinnostavat keskustelut ystävien kanssa.

Yksi kiinnostava keskustelu oli pari päivää sitten mun vanhimman ystävän kanssa. Olemme satunnaisesti tekemisisissä, mutta aina jatkamme siitä mihin jäimme.
Nyt oli taas paljon päivitettävää. Surullisiakin asioita. Ystävältä oli kuollut kesällä äiti ja kaksi päivää aiemmin hyvä ystävä. Etenkin se ystävä järkytti mua. Mun ikäinen nainen, kolme lasta. Kuoli yks kaksi yllättäen netin ääreen. Siis oikeasti. Chattaili yhdellä hetkellä ja seuraavalla oli kuollut.
 Pitäisi elää niin, ettei jää asiat vaivaamaan jos jotain käy. Jos mies nyt kuolisi, en osaisi sanoa, menikö meillä huonosti vai oliko meillä vain VAIHE. Jäis kuulkaan kalvamaan.
Asioille pitää tehdä jotain NYT!

Ja vaikka asiaa olisi vielä, niin tärkeät asiat ensin. Junnu  haluaa tehdä mun kanssa pannukakkua ja siksihän mä kotona olen, että mun kanssa voi tehdä asioita nyt eikä joskus. (sen kun muistais)

6 kommenttia:

Rillo kirjoitti...

Tuo suhde itsesi kanssa kuulostaa kyllä hyvältä. Varsinkin jos se laatuaika onnistuu ilman keskeytyksiä, kuten 'äiti, missä on..., äiti, toi kiusaa...' Tietänet tarinan.

Kamalaa, että joku voi kuolla ihan tuosta vaan. Kyllä joku ennakkovaroitus pitäisi tulla. Kenelle tästä voi valittaa? =)

Tuula kirjoitti...

Vähänkö hyvältä kuulostaa sun uusi tyyli! Mäkin olen miettinyt jotain uudistusta, mutta aina vaan pysyttelen näissä kulahtaneissa farkuissa ja trikoopaidoissa - boring...
Erityisen hyvältä kuulosta suhde itseesi! Go girl :)

Elisa kirjoitti...

Loistava uusi asenne sulla, mä opettelen samaa kanssa. Vähän vaan pienemmällä/hitaammalla intensiteetillä. Mä ostin tänään uudet kasvorasvat sellaiset hiukan kalliimmat, ennen käytin vain apteekin perusvoidetta. Kyllä kuule kelpaa, kohta ihan suorastaan hehkun, olen varma siitä. Ai miksikö? Koska olen sen arvoinen...ja niin me kaikki olemme!!

Puss!

Tuula kirjoitti...

No hei mutta - mäkin ostin kasvorasvoja tänään! Tosin ihan marketista, niitä Lorealin Youth code -juttuja. Seerumiakin ostin ekaa kertaa elämässäni. Hehkutaan sitten molemmat :D

Jenny B-H kirjoitti...

Wau!
En muuten meinannu pystyä kommentoimaan. Sulta puuttuu se nimi/meilisivu-mahis. Saako yhden sellaisen?

vintti kirjoitti...

Pannukakkua!

''Asioille pitää tehdä jotain NYT!''
Hyvä sinä!