tiistai 23. lokakuuta 2012

Tapahtui aamulla

Junnu kaatoi jugurttia pöydälle. Meinasi ottaa talouspaperia putsatakseen pöydän. Sanoin että kannattaa ottaa kostea rätti, sillä on helpompi putsata. Junnu hankaa rätillä jugurttia ees taas ja marisee, ettei ole yhtään helpompaa. Mies on samaa mieltä. Mä otan rätin ja äkäisenä murisen, etteikö kukaan osaa edes pöytää pyyhkiä, edes isä. Mies hekottelee, et "osaan mä, katso vaikka". Tarkoittaen siis sitä, että on ottanut vaimon, joka sen pöydän pyyhkii.
Kaikki nauroi, mä meinasin itkeä...

Siis oikeasti!

Joku teistä viisaista kerran sanoi, että ehkä lapset tosiaan pitää OPETTAA siivoamaan, ei ne sitä muuten opi. Näin se varmaan on. Meilläkin isotkin pojat luulee, että rätti jätetään litilitimäräksi, kun sitä käytetään. Pitänee aloittaa siivouskurssi. (kunhan se mun sisko ensin opettaa mut ensin siivoamaan)

Asiasta iloisempiin. Vierumäestä se alkoi. Vyötärön kutistuminen. Miinus neljä senttiä.
(Siitä asiasta en edes ala puhumaan, et lantiosta niiden senttien kuuluisi lähteä. Mutta miksi ihminen laihtuu aina ensin niistä tuhannesta paikasta, mistä ei tarttis ja vasta viimeisenä, vuosien kuluttua, sieltä mistä pitäisi. Näytän varmaan kohta oudolta. S-kokoinen vyötärö ja XXL-kokoinen lantio. Saattaa olla et nilkatkin on kohta paksummat kuin se vyötärö)

3 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Ai hitsit, mulla on lähtenyt sentit lantiosta kun pitäisi lähteä siitä vyötäröstä. Voitaisko jotenkin vaihtaa?

P kirjoitti...

Joskus pitäis kyllä perehtyä siihen miksi sentit aina lähtee väärässä järjestyksessä. Ja miksi ihmiset lihoo eri paikoista. Siis oikeasti, miksi? Mikä pointti sillä on ollut evoluutiossa tai jossain :)

Jenny B-H kirjoitti...

Vau, hienoa työtä!

Multa taas lähtee kaikki ensin yläkehosta ja sitten vasta vyötäröstä ja persuksesta.

Onneksi on Ralf ;) Jos vaikka nelkytvuotislahjaks hankkis vähän lisää täytettä, ehhehe.