keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Niin on parhautta

Pakko oli otsikkoon laittaa toi hieman inhoamani sana. Parhaus. Mutta on ollut sitä lajia niin, että marraskuun jaksaa.
"Kaikkihan" jo tietää, että lauantaina olin suuressa cityssä Sutkautusten, Ilon vuoden ja Oman katon alla kanssa. Etukäteen arvelin, että ekatreffit on upeat, mutta että NIIN upeat. Miten voi "vieraat" olla niin tuttuja, niin hauskoja, niin viisaita. Miten voi viihtyä niin hyvin? Miten voikin olla niin epähiljaista?
 Oli siis äärettömän hauskaa. Ja hurjan inspiroivaa. Me saatiin huippuideoita etenkin rohkelta Katjalta, joka teki irtioton ja kannustaa muitakin siihen.*

Okei, tän avulla ei oikeasti marraskuuta jaksa. Ihan vain siksi, että kun on maistanut hauskanpitoa yltäkylläisesti, tavallinen elämä tuntuu niin noh, tavalliselta.
Sen päätöksen tein, että useammin on otettava itselleen näitä puolipäivävapaita. Täytyy nähdä muitakin ystäviä, kun niitä, jotka lähellä asuu.
Varmaan muut painii saman ongelman kanssa. Illat on niin lyhyitä, ettei ehkä tule kyläiltyä kenelläkään, joka asuu yli puolen tunnin matkan päässä. Yhteydenpito jää Facen ja puhelimen varaan. Mutta onneksi edes niiden.

*Me tehdään se Yök en syö" tv-ohjelma!!!! (Muistakaa se hyvät rouvat.)

Elisan kanssa me kirjoitetaan kirja (Tuula kuvaa) Pienen pieni ongelma on vaan se, et mistä me se kirja kirjoitetaan. Et vinkkejä vastaanotetaan.

Oi, nyt mä tulinkin taas niin säihkyvän innostuneelle tuulelle. Hihkun kohta keittiössä sosekeittoa tehdessäni.

Jk. En päässyt vaaleissa läpi, mikä ei lannistanut. Päätin jatkossa tehdä asioita, joista olen heti alkuun hurjan innostunut. Ja voihan se olla ett neljän vuoden kuluttua se politiikka innostaa hulluna. Mutta ennen sitä joku muu.

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Meillähän on sormen ulottuvilla viiltävää analyysiä ja särmää kokemusta lapsista, villistä nuoruudesta, elämisestä, kokkaamisesta, naiseudesta...kyllä siitä kirja syntyy ;)

Puss, oot ihku!

soolomamma kirjoitti...

Onko meille muka yli puoli tuntia matkaa? ;)

Ihana toi innostus. Marraskuussa ei kyllä kukaan muu jaksa innostua kuin sinä.

P kirjoitti...

Elisa, viiltävää analyysiä, aivan :)

Soolomamma, olen päättänt olla marrasintoilija. Muistuta mua.