tiistai 4. helmikuuta 2014

Pikkuisia mustia

Tänään Zalando pukineet saapui. Meillä oli ystävän luona sitten Tyyliä vai ei päivä. Sovittelin ja arvosteltiin.
Pelkäsin ettei mikään mahdu. Kaikki mahtui. Osissa oli vain LIIAN SUURI yläosa, koska minähän olen ylhäältä PIKKIRIIKKINEN.


En aio käyttää ilman boleroa, jos sitä meinaatte :) Ja ensimmäistä kertaa elämässä mun on sanottava, ettämä olen livenä näissä parempi kuin kuvissa. OLEN!


Onko tää mekko jo liikaa? Lähes roisi? Mutta pidän tämänkin, ihan varmana. Musta tulee nainen, jonka kantti kestää Pikkumekot. (tavoite tuokin)

Hui, mitäköhän te sanotte. Nyt kö ne anonyymit huutelijat herää ja haukkuu? Pelokas vapiseva nainen....

10 kommenttia:

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Jee, hienoja! Nyt vaan järkkäämään kaikkia kivoja juttuja, missä voi pitää mekkoja :)

Pohdiskelija kirjoitti...

Hienojahan ne on! Tykkään alemmasta enemmän, oli sitten roisi tai ei :-D Ylempään kaipaisin jotan räväkähtävää (mikä sana!!) väripilkkua.
Ja höps, sä olet ihan hyvä, loistavasti kehtaat ja rupeet!

Runningsup kirjoitti...

Hyviä varsinkin tuo alempi. Ylempi on kiva, mutta konservatiivinen. Ylle vaan ja menox. Terkkuja muutoinkin. Mä hukun töihin just nyt. Mutta kyllä selviän, koska olen voittaja :-D

P kirjoitti...

Blääh, mun ilo mekoista (mekosta) katos. Tylsä, konservatiivinen. Huoh! No on se sitäkin, mutta silti livenä kiva. Ja toisekseen, niitä konservatiivisempia juhlia tulossa. Mm.nimiäiset. Sinne se ylempi mekko käy. Ja kun alan käydä kavereiden viisikymppisillä :) V mikä tantta. Meen itkeen :)

Mutta ongelma on tuo alempi mekko. Mitä käytän sen kanssa nyt talvella. Mikä joku?

kamomilla kirjoitti...

Käviskö sen alemman mekon kanssa joku ns "hihabolero". Niitähän on nykyisin melkein missä vaan. Ja eri matskuistakin saatavilla, pörhäkkää, sileää, pitsistä, samettista, paljeteilla, stretchiä...
Kivoja nuo molemmat!

Elisa kirjoitti...

Hei sinä upea mekkonainen!

Roisi? JOs kerran sulla on povea mitä vilauttaa, mikset vilauttaisi ;)??

Mä tykkäsin molemmista! Konservatiivisellekin omat tilaisuudet!

Sari kirjoitti...

Myös minä tykkään noista molemmista! Kannattaa pitää ja käyttää.

Yksis kirjoitti...

Ihania! Tykkään kuitenkin alemmasta enemmän...

Tiinamarhelleena kirjoitti...

Livenä mekot nähneenä vakuutan, että ne passaavat sulle sataprosenttisesti. Kuvat eivät tällä kertaa tee YHTÄÄN oikeutta: livenä hoikempi, seksikkäämpi, tasapainoisempi ja kauniimpi olet noissa, ehdottomasti! Ja ylempi ei ole edes konservatiivinen vaan tyttömäinen ja hyvin istuva (voi kun minulle voisi laittaa tuollaisen päälle) ja alemmassa on ihanaa viettelevyyttä. Go girl!

Leonida kirjoitti...

Hyvä hyvä, pikkumekkoja - niille on aina käyttöä!

Alempi on enemmän mun lemppari, mutta ylempi sopii varmaan useampaan tilaisuuteen, ja arkeenkin nätin neuletakin kanssa!