torstai 1. maaliskuuta 2018

Leffakamaa

Mun elämä näyttäis leffassa tosi hyvältä. Tänään kävin eksän luona kahvilla, kun hän jäi tänään vanhempainvapaalle. No en mä kyl siksi käynyt. Vein astioita sinne lainaan, kun viikonloppuna juhlitaan siellä rippijuhlia.
No mutta ihan kiva oli höpistä niitä ja näitä. Kaunista kiertoilmaisua käyttäen sanoin, et nyksäs ei taida olla kova puuhailija. No ei ole ei. Siis oikeasti, niillä on niiiin sotkuista, et jopa mua ahistaa. Meinasin alkaa pyyhkiä pölyjä. En pyyhkinyt!  Sanoin suoraan , et pyyhipäs tänään pölyt, kun kotona hengaat.

Miehen eksä sai vauvan näinä päivinä. Tänään luimme somesta uutisen. Kauhiasti nää eksät lisääntyy. Hetken tuntui taas paskalta olla näin vanha. (Viime viikon helmi: katselin itseäni peilistä, kun mies kommentoi vieressä, et ei ollut tiennytkään millaisiin juttuihin törmää, kun on yhdessä mun ikäisen naisen kanssa. Meinasin sanoa et esim keskivartalolihavuuteen? Mut ei. Vastaus oli et menopaussiin. Nauratti, mut päätin olla tovin teatraalinen. Älä puhu MENOPAUSSISTA ..TU. )

Eilen päätin taas puuttua elintapoihini isommalla kädellä eli hain mutsilta lainaan kuntopyörän. Eilen ja tänään jo pyöräillyt. Se on megatylsää. Mun pehva ei tykkää siitä. Mut nyt ei pehvalla ole sananvaltaa.

Odotan et pakkanen laskee. Sit alan pompahdella ulkonakin nykyistä enemmän.
 Toissapäivänä tehtiin ystävällä kotitreeni, jonka jäljiltä vieläkin kolottaa.
Eli aika hyvä viikko!

Olikohan muuta mainittavaa.

Niin se leffakama. Modernit perheet kokoontuu rippijuhliin. Mun vanhemmat, mun bioisä vaimoineen, eksän äiti ja eksän nyksän vanhemmat. Plus muuta sukua toki.
 Kauhean hauska sekametelisoppa.
Kun kuopus pääsee ripille neljän vuoden kuluttua, niin ehkä mukana on jo miehen lapsetkin.
(Kun esikoinen pääsi ripille toissa kesänä, niin mies oli niissä mukana. Kuukauden yhdessäolon jälkeen. Aika hauskaa aatella. )

Jk. Eksä pyys mua vauvavahdiksi kuukauden kuluttua. Buahhahah.


5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Todellista leffakamaa :D

Meillä olis ainesta vain sellaiseen katkeraan tilitykseen: Esikoisen rippijuhliin sain mennä eksän luokse. Olis muuten ahdistava kokemus. Kuopus, joka siis nyksän kanssa, ei saanut tulla, vaikka ikää oli kaks. Nyksä ei todellakaan ollut tervetullut. Esikoisen ylppäreihin mua / meitä ei edes kutsuttu. Eksää otti varmasti päähän, kun lapsi halusi äidin tekemät kakut juhliin. Me juhlittiin sitten ihan omat juhlat. Koululla oltiin kyllä koko nyksäperhe, ja sehän otti eksän luonnon päälle.

Keskimmäisen rippijuhliin emme myöskään saaneet kutsua. Kirkossa olimme kaikki, ja eksää sapetti, kun lapsen kummit eivät olleet mulle ja nyksälle lapselisia eli juttelivat ihan asiallisesti. Juhlittiin nämäkin juhlat erikseen.

Aika raskasta, mutta jotenkin äärettömän huvittavaa.

Mä kaipaisin kanssa kuntopyörää ja ihan kaikkia mahdollisia vempeleitä liikuttamaan mua. Nytkin pitäis siivota, mutta en jaksa. Mutta pakko, huomenna vietetään ukkelin kanssa kahdenkeskinen vapaapäivä mm. Ikeassa :D Kuopus tulee illalla reissusta ja otetaan samalla kyytiin keskimmäinen.

Kivaa viikkistä ihana <3

P kirjoitti...

Eiku sulla sitä leffakamaa onkin. Ihan hollywood tuotantoa. Yyh ja uuh. Kauhean raskasta. Miten ihmeessä eksäs on noin mäntti ja kuin oot noin huvittuneena selvinnyt? Aika upea oot kyllä.

Upea mieskin. Lähtee Ikeaan!!!! En tajua. Hhehe.
Mä oon ollut liikkumaton pitkään. Aurinko herätti. Toiv sutkin.

marikan polut kirjoitti...

apua; mulla menis pää sekaisin kaikista eksistä ja nyksistä, kun en meinaa suoriutua edes täksän (TänHetkisen) suvusta. (En kyllä omastanikaan)
Siis selviytyä silleen, että kuka on kukin ja kuka on sukua ja kuka vaan naitu tmv.
Jos mulla olis eksiä ja nyksiä ja nyksien eksiä ja eksien nyksiä lyyhistyisin kynnykselle silkasta muistamisen paineesta.

Oikeasti; hatunnosto kaikille uusperhekuvioille, ne vaativat pitkää pinnaa ja selkärankaa kaikilta osapuolilta.

Rva Kepponen kirjoitti...

Se on lapsille suuri etuus, että olet eksän kanssa hyvissä väleissä. Helpottaahan se omaakin elämää, kun on hyvä puheyhteys ja voi sopia asioista sen sijaan, että lapset kuljettelisivat viestilappuja kotien välillä.

Äskettäin töissä puitiin juttua, jossa ex ei suostunut hakemaan lapsia päiväkodista, kun hänen hoitoviikkonsa oli päättynyt ja toisen vanhemman lento oli pahasti myöhässä. Ei kuulemma ole hänen ongelmansa, voivat päiväkodista soittaa sosiaalipäivystykseen ihan vapaasti. Myöhästyneen vanhemman isä ajoin 4 tunnin matkan päästä hakemaan lapset päiväkodista.

P kirjoitti...

Marika, joo se on raskasta yrittää pysyä kärryillä kaiken mAAilman ihmisistä. JUhlissa nauratti kun eksän nyksän äiti esitteli itsensä mun bioisän vaimolle. Vaimo oli et KUka mä oikeen oon? Vaikea selittää tittelinsä :D

Rva Kepponen, MÄ EN TAJUA noita idioottivanhempia, jotka antaa vaikka sossujen hakea, kun eivät piiruakaan voi joustaa. Miten voidaan olla niin tyhmiä? Peräänkuulutan sitä tyhmän ylpeyttä. JOs mut olis vaikka jätetty sikarumasti niin mieluummin esittäisin ettei missään tunnu, kuin nolaisin itseni tollai.
Mikä ei poissulje sitä et joskus kiukunnut eksälle puhelimessa. Kauan sitten.