keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Säästämisestä ja teineistä

Hitsi tää rahan säästäminen on haaste. Just kun pääsin hyvään vauhtiin niin alkoi menoja pukkaamaan. Soittotunnit, huilukirja, pyörän huolto, rippikuvat, korislasku. Argh!!!!
 Päätin sitten irtisanoa lapsivakuutukset. Sillä hinnalla millä maksaa vuosimaksun ja satasen omavastuun, käyttää lapsen kuudesti lekurissa. Ja kas, meillä ei kukaan käy lääkärissä about ikinä. Esikoinen kävi alkuvuodesta, mutta siinä se olikin viime vuosien käynnit.

Näistäkin syistä toivon, että joskus pääsisi lisää opehommiin.
Huvittavaa on se, et vaikka omassa työssä tulisi taukoa, niin viiden tunnin sijaistamisella tienaan enemmän kuin tässä työssä VUOROKAUDESSA.
Koska tykkään työtsäni, niin en kuitenkaan pelkäksi sijaiseksi halua, mutta kivahan se on tietää tällaisesta mahiksesta.

Moni on sanonut ja kirjoittanut, että teinit ei puhu. Sain äsken taas sain todistaa toisin. Eksä tuli tuomaan junnun huilua tänne ja kysyi saako kahvia. Mukana tuli esikoinen, keskimmäinen oli jo täällä. Hetken kuluttua tuli junnu koulusta ( jälki-istunnosta) myös saman pöydän ääreen. Reilu tunti taukoamatonta pulinaa. Kukaan ei meinannut saada ääntään kuuluviin. Kivaa oli.
Mä sain istua vauva sylissä ja sehän on aina hauskaa myös.

On siis ollut hyvä päivä!

Koska äksöniä ollut näin paljon, niin en ole ehtinyt kuntopyörän selkään, mutta onhan tässä aikaa. Ulkona sataa lunta, mutta eikös e ole vanhan lumen surma jne.

KEVÄT tule jo!

Ei kommentteja: