tiistai 27. kesäkuuta 2017

Säästövinkkejä

Kun kaikki nyt jakelee säästövinkkejä innolla (Marika ja Me naiset), niin kannan minäkin korteni kekoon.
Jos olet tilannut Espritiltä mekon, jonka kivuutta olet epäröinyt 13 päivää, niin palauta se äkkiä, niin säästät nekin rahat.
Kun ostat Cittarin alesta kuusi hammasharjaa tarjouksesta ja huomaat kotona, että juuri ne harjat olikin tavishintaisia, niin ole reipas ja palauta nekin kipinkapin. Kas taas säästyi 17,70 e. Sillä saa lähes kaksi skumppaa. Tärkeä huomio. Eipä sillä, et olisin juuri nyt ostamassa sitä skumppaa. Haloo, loma on vasta kohta.

Pakastinta tyhjännyt reippaasti. Eilen herkku kanawokkia , jonka päälle Saksin oman maan korianteria. Samaa kanaa tänään kanasalaattiin.
Pakastimesta sulamaan hodarisämpylöitä ja tarjouksesta nakkeja.
Samasta aarreaitasta eli pakastimessa löytyi hampparipihvejä, joista saa lämpimiä voileipiä.
Sitten onkin jo perjantai ja loman kunniaksi voi ostaa jotain HYVÄÄ. Kaupasta.

Siinä ne. Todella tärkeät vinkit taloudelliseen arkeen ja juhlaan. Säästyneillä rahoilla saa tehdä mitä haluaa. (Skumppa on aina hyvä)

Ylimääräinen vinkki. Jos haluatte tosi hyvää ja kestävää kynsilakkaa, niin Essence the GEL nailpolish on älyhyvä. Hinta vain 1,99 e.
Ostin tänään ärtsypinkin varpaisiin, ettei miesrassu masennu mun masentuneista varpaista lomalla. Tämän kerran kokeilen miellyttää.

3 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Minun säästövinkki on pysyä kaukana kaupungista. Sorrun joka kerta ostamaan jotain, tarvin sitä tai en. Olen ihan hirveä vaatefriikki.

marikan polut kirjoitti...

mäkin säästin keväällä kun ostin lettupannun, joka ei toiminutkaan meidän hellalla ja palautin.

Taru kirjoitti...

Jos tarvitsin kynsilakkaa, ostaisin just tota Essencea, siskokin kehui.

Hei teidän loma on pelastettu!!