torstai 8. kesäkuuta 2017

Anna, niin saat

Aamusmoothieta juodessani (itsetehtyä maitohappobakteerijugurttia, rahkaa,kaurahiutaleita, marjoja, mehukeittoa) luin Me naisia, jossa joku bloggaaja kertoi burn outistaan. Tytöllä oli blogiportaalin kanssa sopimus, että  pitää kirjoittaa kahdesti päivässä. KAHDESTI!
Okei, mun suosikkibloggaajat sais mielellään kirjoittaa niin usein, mutta kellä on aikaa? Tai asiaa.

Mun pitäis alkaa  kirjoittaa ideoitani  ylös. Mulla on sellainen kuvitelma, et mulla on usein hirmu hyvä ajatus, mutta en muista sitä enää kun koneelle ehdin.   Siksi kirjoittelen tätä tajunnanvirtaa vailla suuria oivalluksia elämästä.

Mutta nyt on todeksi todettu se viisaus, että antaessaan saa. Viime viikolla siivosin vaatekaapin ja annoin kaverin tytölle 16 paitaa. Äitikin sai pari.
Eilen kävin kaverilla, joka oli siivonnut omat kaappinsa. Sain kaksi  muovikassillista vaatteita. Juuri ennen sitä, sain toiselta ystävältä kolme paitaa. Tadaa, mä hukun taas vaatteisiin. (Oi kunpa uskaltaisin antaa jollekulle vaikkapa tonnin. Uskaltais luottaa, et hetken kuluttua saisin vaikka viisi tonnia. No, eilen annoin naapurille pari pussia kissanruokaa, josko se toimis.)
 Kaappien siivoaminen teki hyvää. Löysin omia vaatteitani ja nyt yritän käyttääkin niitä kaikkia, eikä vaan juuri pesukoneesta tulleita.
Nyt pitäisi korujen kanssa tehdä sama. Etsiä korut ja käyttää niitä.

Mulla alkaa laatuaikapäivät tänään. Mies on tyhypäivässä eli saan olla itsekseni vaihteeksi. (Irina Me naisissa: "Oikeasti haluaisin asua ja elää arkeani yksin")

Suunnitelmana on viedä "työ" pois, mennä Sutkautus Elisalle kahville, käydä paluumuuttaja ystävän kanssa lenkillä (vihdoin) ja illalla mennä entiselle tinderöitsijäystävälle juomaan skumppaa. Välissä koiran lenkitystä, tallenteiden katsomista telkkarista ja lehtien lukua.
Kauhea stressi. :D
(Me naisissa Anna Perho: Suunnittelen aina kaksi seuraavaa viikkoa tunnin tarkkuudella)

Huomenna on laatuaikapäivä osa 2. Mies lähtee päiväristeilylle poikansa kanssa. En suunnittele päivälle mitään!

Sunnuntaina minä ja pojat lähdetään mutsin kanssa mökille. Se on mahtavaa. Syömistä, saunomista, olemista, lenkillä käymistä. Ei mitään tylsää eikä ikävää.

Tiistaina palataan ja alkaa normiarki poikien kanssa. Tai normiloma, mikä lie.

Nyt menen valitsemaan sopivat vaatteet , joissa voi kyläillä tuolla muodin edelläkävijällä, Elisalla.

Ihanaa päivää kaikille teille ja hopi hopi, postaus päivässä, kaksi parhaassa. (Päästään ehkä lehteen laumalla puhumaan näistä bloggaajien paineista. Kokoaukeamajuttu. Saattaapa Enbuske-Veitola-Salminenkin kutsua ohjelmaansa. Ja hei, Veitola saa tulla mun luo yökyläänkin)


5 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Olipa ihanaa nähdä. Vatsa täynnä nachovuokaa, röyh ;D

Nanni kirjoitti...

Miten kenelläkään riittää loputtomiin aiheita kirjoittaa kahdesti päivässä kun välillä ei riitä edes joka päivälle. Toki itse nyt olenkin töissä ja harrastan ja lapset harrastaa eli ei minulla olisi aikaakaan, mutta sääliksi käy jos näinkin mukavan asian vuoksi burn outin kärsii :(
Itse olen kyllä aina mielelläni auttamassa ja antamassa sillä siitä jo itsestään saa itselle iloa kun voi auttaa.
IHanaa viikonloppua <3

Satu V/SatunNaiselämää kirjoitti...

Ohhoh, onpa ihme vaatimus, että kahdesti päivässä!

Rva Kepponen kirjoitti...

Tämä kyllä vähän selittää sitä, että on blogeja joissa päivästä toiseen jaksetaan kuvata ja kirjoittaa aamiaisesta :D :D Jollainhan se kiintiö on täytettävä.

Multa irtoaisi juttua useammankin kerran päivässä. Onneksi ei ole aikaa, koska ketä oikeasti kiinnostaisi lukea vuodatustani Kehä I liikenteestä, toimistoruokalan ruuasta jota jostain syystä vatsani ei kestä, Netflixistä, ruuanvalmistustuskasta, pyykkivuoresta ja puhtaan pyykin vuoresta, kasvatukssesta ja sen vastustuksesta, tiskivuorista jne...

marikan polut kirjoitti...

mä haastuin mukaan postaus päivässä, kaksi parhaassa -settiin.

nyt syydän luokatonta juttua maailmalle koko ajan. jee.