perjantai 18. marraskuuta 2016

Kuka siivois mun vaatekaapin?

Piti lisätä väriä elämään. Ei ihan onnistunut. Eilen olin koko päivän treenivaatteissa (mustaa ja harmaata) enkä muita vaatteita jaksanut miettiä.
Tänä aamuna rohkeasti astelin vaatehuoneeseen valitsemaan väriä. Mutta mitä ihmettä. Siellä ei ole väriä. Ainoastaan mustaa ja harmaata. Yksi oranssi ja yksi kirkkaanvihreä neuletakki, mutta ei mitään pitkää löysää hulmuavaa vaatetta niiden alle.
Kompromissi: siniset farkut ja vaaleanharmaa neule.

MÄ HALUAN VÄRIÄ! (Ei joulunpunaista)

Eilen hymyilytti oma rrrrakkauden tuoma muutos käytöksessä. Mä vihaan kotitöitä illalla. Niitä ei kuulu tehdä illalla yhdeksän jälkeen ikinä.
Keittiö oli pommi. Tiskikone sammui vasta ysin jälkeen. Pakotin itseni siistimään keittiön tip top  kuntoon ennen miehen töistä saapumista. Se inhoaa sotkuista keittiötä enkä vaan kestä, et siivois sen töiden jälkeen klo 22.
Välittäminen toisesta sai ryhtymään toimeen.

Edellisenä päivänä mua kikatutti, kun mies sanoi, että hän aina siivoaa keittiötä tai pyyhkii pölyjä, kun minä olen poissa. Jos hän siivoaa minun läsnäollessani, muka ärähtelen et pitääkö hänen koko ajan siivota. Osin kyllä totta. Liikaa huseeraa. Mulle tulee morkkis.

Nyt mulla alkaa vapaa viikonoppu. Ihan yllättäin tämän hetkinen työ loppuu ja saan hengähtää. Aion omistaa iltani Netflixille. Salilla käyn myös joka ikinen päivä, koska ollut kiusallisen pitkä tauko. Eilinen kuntopyöräily 32 min ei ihan riitä kahden viikon liikunnaksi.
Nyt pakko tehdä kaikkea, mitä en ole ehtinyt aikoihin.

Tarjouduin Sutkautus-Elisalle vaatekaapin siivousavuksi. Käytäis kaikki läpi ja jätettäis kaappiin vain kivat ja sopivat.  Pitäis tehdä sama kotonakin. Jos alkais minimalistiksi. Olisi vaan kivoja vaatteita, jotka kaikki sopii yhteen.
Paitsi et sit kaikki vaatteet olis vaan niitä mustia. APUA!1 kommentti:

Elisa kirjoitti...

Vaatekaappiini odottaa pelastajaansa!

Nauti vapaudesta!