tiistai 25. maaliskuuta 2014

Mulla ei ole mitään päälle pantavaa

Ihan kauhea kriisi on kuulkaas. Mä menen huomenna Von Hertzenien keikalle ja mitään ei ole missä hauskalta näyttäisin. Hauskalta, hyvältä, särmältä, kiinnostavalta. Sinänsä asialle ei ole väliä, koska meen katsoon keikkaa ja kukaan ei tuu katsoon mua. Olis vaan kiva olla cool :D

Alla epätoivoisia yritelmiä.  Valkoisen t-paidan tilalle tulossa harmaa veeaukkoinen, mutta nyt se on pesussa.Miksi mulla on näin synkät ja tylsät vaihtikset, kun mun kaverilla on paljon hauskemmat ja tosi paljon hauskemmat?

Oisko ehkä tärkeempää kuunnella Youtubesta bändin biisejä, eikä uikuttaa keski-ikäisen naisen vaateongelmista?

Sit mulla on roikkujalkakriisikin. Juu, olen laihtunut, mutta olen sellainen kuivahtanut roikko nyt. Saan ilmeisesti seuraavan vuoden JOKA ilta tehdä kyykkyjä ja askelkyykkyjä ja sumokyykkyjä ja sekään ei ehkä riitä, Tiedoksenne: en ikinä ota enää vaatteita pois päältä. Eilen kävi mielessä sekin, et lihotan itseni pulleroiseksi...

Huomaatteko mun euforian kadonneen. Tiedän mistä se johtuu. Olen kaksi kk laihduttanut ja koko ajan saavuttanut jotain. Nyt paino ns.jymähtänyt. En ole laihduttanut vaan pitänyt painoa samassa. Eihän siitä euforiaa tule. Lievä tyytyväisyyttä ainoastaan.

Mut olen ihana olen ihana olen ihana olen hauska olen kiinnostava olen hassu olen outo olen pullanleipoja

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Kiitos- tulihan se sieltä, ttä mä odotinkin!!

Sinä hemmetin hurmaava,kuuma, säkenöivä ja upea pakkaus! Sä tulet rokkaamaan ihan missä vain vaatteissa ja 1 ja 2 oli mun suosikkeja!

Tukka ranskalaisittan pörröön (sullahan sitä riittää) ja punaista huulipunaa. Niin ja se loistoasenne mikä on nyt jossain (pullan seassa) mutta iltaa kohti jo esillä!? Eiks joo?

P kirjoitti...

Ihana kannustava Elisa :)
Tuu stailaan mut ja osta vaikka mulle kivat vaatteet. Anna mulle mysö reitesi ja voin antaa sulle tukkani. Osan esim. :)

Rva Kepponen kirjoitti...

Noudata Elisan ohjeita ja valitse asuksi ja PIDÄ HAUSKAA!

Elisa kirjoitti...

Sinä olet kannustava...tiedät kyllä, kuinka usein ja paljon olet mua kannustanut!

Mä otan mieluusti sun tukkaa, oma kun on tää hiirenhäntä ja luiru.

Stailataan sut heti kohta kun nähdään, kahvia ja kuvaussessio + hupsuttelua!

Suukkosia!! Muista raportti illasta!!


JOnna kirjoitti...

Mä liputan kakkosen puolesta :)

Runningsup kirjoitti...

Hei laihaakin laihempi nainen! Sulle kakkonen ja kaverille nelonen. Hauskaa iltaa ja älkää pyörtykö vatsalihasten äärellä ;-)

Tiinamarhelleena kirjoitti...

SÄ olet superihana! Ja kakkonen, kissapetomainen look on tosi jees sulla.