lauantai 22. maaliskuuta 2014

Marttana

Taloudellisuus iski. Tuli järisyttävä visalasku, mikä sai mut viidessä minuutissa pykäämään pitkän ruokalistan täynnä hyviä ja halpoja perussafkoja, joita syödään seuraava kymmenen päivää.
 Ninjagovuokaa (se pepin voimavuoka siis), kasvissosekeittoa ja sämpylöitä, pekoni-kanttarellisoosia ja tuorepastaa, tortilloja, horneteja ja ranskalaisia (viikonloppuruokia nuo kaksi), jauhelihakastiketta, risottoa, pinaattilettuja. Päälle jugurtteja ja leipää ja pari säkkiä jauhoja. Hinta Lidlissä 85e. (Olutta ja siideriäkin. Ja karkkia.)

Marttakohtaus siis.

Olen myös myynyt vaatteita nettikirppiksellä ja nyt hihittelen ja lasken pennosia. "Hihhih, 20 euroa, tällä me syödään pari päivää."

Muuten ei siis naurata yhtään tollanen talouskriisi. Onneksi se menee ohi, kun lakkaan korjaamasta autoa ja maksamasta lomalentoja.

Olen mä marttailun lisäksi muutakin tehnyt. Urheillut. Olen niin paljon saanut jo palautetta siitä, että näytän sporttiselta (Ihan epää muuten. Musta sporty-spice oli ällö, Geri oli hottis), joten pitää käyttäytyä sporttisesti. Ystävä sanoi tänään, et olen jo aika kauan ollut sporttinen, mutta ilmeisesti en vain tajua sitä. Totta. Mä olen tottunut olemaan sohvaperuna, että pää ei pysy mukana muutoksessa. Kävelen tunnin lenkkejä n.kolmesti viikossa plus voimailen ehkä kahdesti. Ja kävelen koiran kanssa. On se  jo aika liikkuvaa.
 Mutta siis. Eilen voimailtiin kaverilla, aika kovaa. Illalla sain juoksupuuskan ja testasin aloittelijan juoksuohjelmaa. Minsa kävelyä, kaksi juoksua. Sattui vaan niin, että puolimatkassa kohtasin kotiin kävelevän keskimmäisen, joten treeni jäi kesken ja kävelin kotiin. Mutta aloitin silti.
Illalla vielä tein kyykky ja punnerrustestin. (tulos hyvä ja keskinkertainen). Aamulla oli vaikea nousta. Erityisen vaikea on istua.
Ap käytiin tunnin kävelylenkillä ja nyt etenkään ei istumaan meno suju ähkimättä.

Huomenna kokeilen juoksua, jos jalat antaa luvan.

Alkuviikosta diettaan tiukasti ja keskiviikkona VON HERTZENIT Tavastialla.(pitää laihduttaa ennen tiukkavatsojen näkemistä. Hmmm, kuulemista)  Mitä mä laitan päälle? Jotain joka ei näytä Mel C:ltä.

1 kommentti:

Sari kirjoitti...

Meidän taloudessa tuota marttataloudellisuutta pitää harrastaa jatkuvasti. Mitä isommat lapset, sitä isommat menot ja pienemmät avut (olemattomat).
Kuulostaa tosi mukavalta tuo sinun urheilullisuutesi! Tsemppiä!