keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Ihan super (säälittävä) farkkupostaus

Olen joo säälittävä, musta on tullut itseni kuvaaja. Mutta on siitä hyötyäkin. Ilman kuvia en olis hokannut kutistuneeni.
 Alla todisteet:

Ylimmässä olen tavoitefarkkuihin (kuusi vuotta ollut mun tavoite, vain, endast) ahtautuneena kolme (3) viikkoa sitten. Alemmassa tänään. Ei eroa kuin yöllä ja päivällä, mutta kuten vapulla ja vappupäivällä.
Yllä olevan kuvan housut on ne Espritin farkut, jotka huutonetistä huusin. 31 tuumaa. Matkaa on, mutta personal trainerini ilmoitti, että ehkä kolme neljä viikkoa, kunhan teen kyykkyy,intervallii, sumokyykkyä, askelkyykkyä, polvennostoa, lantionnostoa...

Tänään oli taas treenit ystävän (pt:n) luona. MINÄ keksin Fit lehdestä huikeen idiksen, johon lähettiin. Kymppitreeni. Yhtä liikettä 10x10 toistoa. Kyykättiin sitten hieman. Ja punnerrettiin ja dipattiin. Vatsojakin tehtiin. Hauskaa oli. Vieläkin hämmästyttää kuinka hauskaa voi olla.

Jos ette ole huomanneet, mulla on tahto, motivaatio ja keinot. Ja into. Ja aika. Ilo!  (Kuinka ärsyttävä mä oikein olen? Nelosesta kymppiin asteikolla. Entinen minä potkis mua)

Kohta pitää aloittaa ehkä urheilu ja laihdutusblogi, jotta en teitä kiusaa. Kuitenkin kaipaatte neuroottisen kriiseissä rypijän juttuja...

Mutta voi, mä olen hurahtanut näihin vaatepostauksiin. Syyttäkää Elisaa. (syyttäkää elisaa myös mun raitapaidoista. Kohta voin osoittaa pari ihmistä, joita sitten syyttelen juoksutrikoista, joita kuumeisesti oottelen.)

Jos vähän hyppis kyykkyhyppyjä vielä ennen saunaa.

11 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Hyvä sinä!

Runningsup kirjoitti...

Kuule ihan mielettömän hyvältä näyttää. Farkut ja raitapaita pukee sua. Voi miten suloista lukea noita hehkutuksia... terkuin eräs, joka ei oo enää väsynyt vaan viikon toinen lenkki takana ja hu joogaan ja pe lenkille. Mä on taas tajuissani ;-)

Yksis kirjoitti...

:)

Elisa kirjoitti...

MÄ niin ihailen tota sun asennetta ja intoa! Ihan huikeeta!
Puss sinne!

kamomilla kirjoitti...

Kyllä sen eron huomaa. Hyvä sinä!Tse mppiä treeneihin!
Terkut, aamurahkan ja marjojen ääreltä...;)

P kirjoitti...

Sälittävän outo minä kiittää kaikkia tsempeistä.
Kamomilla, jaapas meille tai ainakin mulle fit farmin viisauksia. Miten sen kanssa elellään? Onko helppoa?
Millon me saadaan kuvapostauksia :)

marikan polut kirjoitti...

päheet farkut - hyvä sinä!

Mut hei, ei mitään laihis-sportti-blogia, kaikki samaan syssyyn vaan! Vaadin ehdottomasti konseptitonta ja vauhdikasta sekameteliä. Se on parasta.

marikan polut kirjoitti...

siis erillistä laihis-sporttiblogia. Vaan kaikki jutut tänne vaan!

P kirjoitti...

MArika, kiitos. Ettö konseptiton sekameteli kelpaa. Mutta hieman älykköteemaa voisi kunniaksesi tässäkin olla. Kuinka kapeampien reisien kaiouu kuvastaa jotain syvällistä tässä yhteiskunnassa. TAi kuinka Freudkin sanoisi laihuuden kuvastavan sisäistä tyhjyyttä tai ehkä jotain oidipaalista. Kato nyt, mä en osaa. Voitko sanoa sanasen?

marikan polut kirjoitti...

kapeampien reisien kaipuu on patriarkaalisen diskurssin feministinen konstruktio ja se kuvastaa postmodernin identiteetin pakoa subjektistaan.

ja sit aina vahva argumentti:

historia on tullut loppuunsa ja yhteiskunnallisessa politiikassa eletään siirtymää suurten kertomusten ajasta kohti jälkimodernia pirstaleisuutta.

sit pitäis johonkin vielä tunkea toi eksistentiaalinen.

odotas, joo...
se kaikki voi aiheuttaa eksistentiaalista ahdistusta.

Leonida kirjoitti...

Todella hyvältä näyttää! Mahtaa myös tuntua upealta kuuden vuoden jälkeen solahtaa farkkuihin ja näyttää upealta!