maanantai 3. helmikuuta 2014

Tulin voittamaan, en anna minkään seisoo tiellä!

Se on fiilis tänä maanantaina! Käytiin ystävän kanssa tosi reippaalla vajaan tunnin lenkillä ja puhuttiin lähinnä vaan siitä kuinka hyvässä kunnossa me kohta ollaan. Pohdittiin mitä vaatteita me käytetään. Ihan kohta! Siis ihanan naisellista touhua! Mutta niin intoa ja puhkua täynnä. Ootetaan lumien sulamista (ja läskien). Miten kivaa sitten onkaan kirmailla eli juoksennella kun ei mikään paina. Ei mieli eikä ruumis.

Vaikka olen siinä ostoslakossa, niin äsken oli pakko ostaa Onlysta ihana pikkiriikkinen neulebolero. Jos ja kun kohta menen juhlimaan pikkumustassa, niin onhan mulla näin talvella oltava bolero siinä päällä. Ihana olikin. Pienenpieni. Huom! Pieni!

Ja koska nyt on virtaa täynnä olo, niin on vaikea muistaa, että aamulla olin alakuloinen. Niitä ärsyttäviä "tuli tyhjästä" synkkyyksiä. Onneksi se meni ohi. Saattaa olla, että jotain jopa tein sen eteen. Mm.vihdoin aloin käymään vaatteita läpi ja kantamaan niitä sen huoneen kaappiin, jonne kuuluvatkin. Onpas mulla vaatteita ja kylläpäs niistä moni pääsee  nyt käyttöön, kun kutistun. Iso kasa vaatteita kulkeutuu kyllä muualle. Kaikki isot saa mennä huitsin nevadaan. Minä en säilä monen koon vaatteita. Minä en niihin aio palata. (Olen tainnut ennenkin sanoa vastaavaa, mutta nyt mulla on keinot, millä se onnaa.)

Hei, mä keksin uuden viihdytyksen itselleni. Mä käytän kaikki kaapin vaatteet läpi. Tekeekö kukaan sellaista? Vai käyttääkö muutkin vaan niitä iänikuisia samoja?
Hmmm.... tästä vois syntyä vaatepostauksien ketju. Suma!

Olis jo huominen.


4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

JEe, ihana asenne sulla! Lähetä mullekin vähän tota fiilistä vaikka sähköpostitse ;)

Mun tarttis varmaan käydä rankalla kädellä läpi mun vaatteet. Varmaan 70% mun vaatteista on sellaisia, että "en oo pitänyt kahteen vuoteen, mutta ei sitä tiedä jos vielä innostun". Tai sit rumia kotirytkyjä, joita en halua oikeesti pitää edes kotona... Viime vuosina vaan oon ostellut lapsille vaatteita ja itselle vain ihan viimeisessä hädässä - aika säälittävää itse asiassa. Pieni lottopotti olis paikallaan, niin ryntäisin vaatekauppaan ja pistäisi koko vaatekaappini uusiksi! :) Mutta ilman sitä lottovoittoakin tietty vois alkaa ostaa vaate/kuukausi, niin kai ne pikku hiljaa uudistuisi.

Taru kirjoitti...

Sä olet niin ASENNEnainen! Respect!

Sari kirjoitti...

Kuulostat todella energiseltä, kivaa! Tuollaiset lenkkeilyt ovat kyllä ihan parhautta.

Helmi Nainen kirjoitti...

Heippa, Seurasit blogiani, mutta sen oli aika päättyä. Uusi blogini aloittaa samoilla kujeilla täällä: http://elamanaallokossa.blogspot.fi/ Pohdis