tiistai 11. helmikuuta 2014

Hih ja ping!

Mulla alkaa olla kehokuuri loppusuoralla jos haluatte tietää. Mahtavaa ollut. Jos nyt jostain kuurista voi niin sanoa. Hämmentävän helppoa, vaikka vihaan kaikkia tiukkoja sääntöjä. Varmaankin motivoi tulokset ja olo. Olo on sellainen Hih ja Ping! En nyt ahkeraksi ole muuttunut, mutta en osaa enää laiskotellakaan. Mä en kerta kaikkiaan kykene istumaan aloillani montaakaan minuuttia. (ja taas kysyn, miksi en saa suursiivoustatehtyä sillä  energialla)

Mulla on vielä kymmenen päivää jäljellä kuuria, mutta haluatteko väliaikatietoja?

Alustus: syyskuussa painoin paljon ja kun muutin elämäntapani aika kohilleen, niin laihduin nelisen kiloa tammikuun 23 päivään mennessä. Eli siis hiiitaaasti, mutta varmasti. Opettelin elämään.
Nykyinen kuuri alkoi 24.1 eli vajaa kolme viikkoa sitten. Painoa miinus viisi kiloa, lantiosta lähtenyt 4,5 senttiä, kriisikohdastani polvestakin 3 senttiä. Vyötäröstä  ainakin 5.
Kaveri just eilen huomautti, että olen ennenkin laihtunut, mutta en "koskaan" jaloistani.

Kävellyt olen koko ajan, muutaman kerran viikossa tunnin lenkki ja koiran kanssa päivittäin kävelyä, jota en mukaan laske. (miksi mä lasken urheiluksi ainoastaan kävelyt kaverin kanssa)
 Eilen olin kaverilla ja normaalin kahvittelun sijaan päätettiinkin vetää kuntopiiri. Ihan tosissaan urheiltiin painojen kanssa ja ilman. Rankka treeni.
Tätä aiotaan tehdä jatkossakin ainakin kahdesti viikossa. Kotona olen tehnyt lankkua edelleen ja kahvakuulaa heilutellut muistaessani.

Olen uusi ihminen. Erityisesti vireystaso kokenut muutoksen. Sen tajusin viimeistään äsken, kun mutsi soitti ja kysyi olinko päikkäreillä. En ole sellaisia nukkunut muutamaan viikkoon. En ennenkään usein, mutta iltapäivisin tuppasin olemaan horroksessa. Pilkin.

Olen ehkä hieman vouhottava ja kohkaava, mutta se hinta on maksettava.

Alkais jo työtkin, niin olis muutakin elämässä. Kohta neljä viikkoa ilman töitä, mutta onpa saanut itseensä keskittyä. On sellainen olo, että kohta on töistä "lomaa" ja menen vaikka tutun opettajan koulunkäyntiavustajaksi... Tekemistä kiitos.

Hiihtoloma alkaa kohta ja ohjelma auki. Pojat haluaa nähdä Lego-elokuvan. Mä haluan urheilla. Mies lähtee Lontooseen ja palaa maanantaina. Jos se sais jopa hetken olla meidän lomalaisten kanssa kotona silloin alkuviikosta.
Mutta oli mitä oli, se viikko on vika kehokuuriviikko!

4 kommenttia:

Helmi Nainen kirjoitti...

Hei Vau ja Oooo!!! Jos noin "helposti" voi saada Hih ja Pingin, niin mäkin haluun!
Kuulostatpa energiaa pursuilevalta!

Rva Kepponen kirjoitti...

Vau mitä tuloksia!
Mä kaipaan kanssa lisäenergiaa. Pitäisikö kokeilla?

Elisa kirjoitti...

Sinä WODERWOMAN. Kunnioitan!

Mäkin haluun lisäenergiaa....mä olen päikkärikoukussa. Tosi pahassa.

No huomenna vinkität mua!! Jipii!

Sari kirjoitti...

Siis todella vau! Mahtavat noi pudotukset kiloista ja senteistä. Ja kyllä se koiran kanssa ulkoilu on urheilua. No, ainakin meillä, kun vauhtia riittää! Tsemppiä ja mukavaa hiihtolomaa!