maanantai 17. helmikuuta 2014

Melkein joulu

Vitsit, etttä voikin huono päivä muuttua hyväksi. Ensin aamulla murisen ja jupisen yksikseni, että tyhmä loma,tyhmä viikko, loma samaa kuin arki ja huonompaa vielä jne jne.

Sitten kävin koiran kanssa kävelyllä, jonka jälkeen soitti päivystyskoordinaattori, joka pyysi päivystämään HETI. No huraa, palkka juoksee taas. Sain puhuttua lauantain vapaaksi päivystämisestä, että pääsen niille odottamilleni kolmikymppisille, jonne pikkumekkokin on jo ostettu. (pikku on lempisanani) Uskomattoman upeaa on, se, että saan tauon. "Pitäähän teidän perheenäitien päästä tuulettumaan".

Auto on rutissut ja lujaa ja pakottauduin soittamaan korjaamoon. Pyysivät käymään näytillä, että tietävät mitä osia ostavat. Jarrupalat poissa.... Hinta-arvio  oli 250e. Hihkuin et NIIN vähän. Heppu kohotti kulmiaan ja ihmetteli et vähänkö. Mä olin odottanut tsiljoonalaskua, joten julistin ton olevan joululahja lähes. Olen kiitollinen asiakas.

Kampaajalle pääsin ex tempore myös. Juhlat tulee ja päivystyksen aikaan ei uskalla käydä. Nyt kampaaja loppu sillä minuutilla kun päivystys alkoi :D   Hiukset punertui reippaasti, mutta pituutta jäi ehkä hieman liikaa, mutta en valita en. Mulla oli laatuaikaa.

Ystävän kanssa käytiin reippaalla tunnin lenkillä illalla. Ja mies tuli. Ja miehen kanssa lenkitettiin koira. (kävelyn aikana mietin lähinnä et "jalat kutistuu, jalat kutistuu". Pieni pakkomielle.

Otin kuvan itsestäni tavoitefarkuissa ja lähetin kaverille, joka nauroi et onpas laatuaikaa miehen kanssa. "Sinä ja peili". ups!
Miehen mielestä se oli tosi södeä, se itsensä kuvaaminen.

Hei, mulla on enää kolme kokonaista päivää kuuria jäljellä. Sanonko taas et olen kutistunut?

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Asenne on taas siellä kohillaan - niin täälläkin....kiitos monen asian mm. ihanan korttisi! Ja ihanaa, pian pääset pikkuilemaan :)! Ilon kautta!

Elisa kirjoitti...

Asenne on taas siellä kohillaan - niin täälläkin....kiitos monen asian mm. ihanan korttisi! Ja ihanaa, pian pääset pikkuilemaan :)! Ilon kautta!

Helmi Nainen kirjoitti...

Mulla on vissiin ajatukset säädetty levottomalle, koska mä keksin heti yhden, johon ei sovi yhtään sana "pikku"... :-D