tiistai 21. tammikuuta 2014

vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä

Tein netissä pyörivän persoonallisuustestin. Hämmentävän oikea tulos.

"Olet lämminhenkinen, ulospäin suuntautunut, iloinen ihminen, jolla on aina aikaa hauskanpidolle, ja joka välttelee tylsiä ihmisiä jotka ottavat itsensä liian vakavasti. Sinulle soveltuvat parhaiten ammatit, joissa voit olla tekemisissä ihmisten parissa, kuten myyntityö, neuvontatyö, asiakaspalvelu, hoitotyö, kriisiapu ja esiintyvä taiteilija. Ihmistyyppisi luonnostaan tarkkailee toisten käyttäytymistä ja pohtii, mitä toiset oikeastaan haluavat. Valitsitpa minkälaisen ammatin tahansa, siinä puhumisella on oltava tärkeä rooli. Olet parhaimmillasi toisten ihmisten seurassa, ja vältteletkin yksinäisyyttä ja eristymistä. Uskot että elämän, työn ja ihmissuhteiden pitää olla hauskaa ja palkitsevaa. Et viihdy synkissä oloissa. Kaltaisesi ihmiset ovat valloittavia, terävä-älyisiä ja mieleltään avoimia. Toisten mielestä saatat viihtyä liian usein juhlissa. Sinua saattaa ahdistaa se, jos sinulta odotetaan vakavamielisyyttä, muodollisuutta, logiikkaa, järjestelmällisyyttä ja täsmällisyyttä.

Etenkin tuo vika lause.  Ja sekin että työksi sopisi kriisiapu. Hhehe!

Naurattanut on keskimmäinen rakas poikani. Se kielenkäyttö on ajoittain täysin mahdotonta, mutta eilen se nauratti. Se illalla sanoi isälleen (meille kaikille) että "musta on kurjaa kun sä olet paljon poissa, mutta kun sä olet kotona sä vitutat mua". Se sanoi sen sen verran naureskellen, että me ei saatu hepulia, vaan enemmän naurettiin. 

Tänään samainen heppu katsoi netistä Deep purplen uutta videota. Yhtäkkiä videolla kekkaloi alusasuinen tankotanssija. Poika katsoi hämmentyneenä alaspäin ja peitti silmät kädellään. Lopulta peitti isänkin silmät. "Mä menen mun huoneeseen. Sayonara!"  (Mä reagoin lähes samalla tavalla)

4 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Sähn olet sitten ihan oikealla alalla :)

Ihana poika teillä!

Elisa kirjoitti...

Mä tein ton testin ja sain TÄYSIN saman analyysin....sanasta sanaan!

Sari kirjoitti...

Ihana poika teillä!
Sanoi varmasti juuri oikeat asiat "reissuisälle". Näinhän sitä usein tuntee kun toinen on poissa. Ensin on ikävä ja sitten kun toinen paikalla harmittaa, kun se sotkee kaiken hyvän järjestyksen.

P kirjoitti...

Elisa, ei voi olla totta! Tai voi hyvinkin :)
Kaksosuus mikä kaksosuus

Sari, melkein koskettavaa :) Ikävöi isää mutta sit se tulee kotiin määräileen koneajoista....