perjantai 10. tammikuuta 2014

Jee aurinko jee kakku!

Jee, mä keksin konkreettisen tavoitteen lähiviikoille. Muistatteko kun mä jäin lähtemättömästi Vero Modan myyjän mieleen, kun seisoin farkut puolireidessä hihkumassa "nää melkein mahtuu mulle"? Minä muistan. Ja aion solahtaa niihin farkkuihin ihan ihan kohta.
Kun solahdan, saatte nauttia selfiestäni täällä. Halusitte tai ette. Ystävä kertoi kuulleensa luotettavalta taholta että mikään ei ole säälittävämpää kuin keski-ikäisten naisten peilin kautta ottamat selfiet. Hah, en välitä, mä aion nyt aloittaa sen homman ihan tosi mielellä. Teen siitä ehkä uran! Nousussa kuulemma olisi bikiniselfie. Voitte arvata, että sitä ei tule tapahtumaan tällä kanavalla. Ikinä!

En tiedä mistä johtuu energiapuuska, mikä juuri nyt kutittaa vatsaa. Vai siitä mun terveellisestä, herkullisesta ruokavaliosta, jolla en teitä ehkä myöskään vaivaa? Vai siitä faktasta, että olen laihtunut muutamassa päivässä puolitoista kiloa?
Ruokavaliosta sen verran, että tärkein sääntö on se, että kaiken mitä syön on oltava mun mielestä oikeasti hyvää. Nih!
Mistä tuli mieleen, että eka ruokaohjelma mitä odotan, on se Safkaa, joka kohta alkaa ihan kohta. Olen ennenkin täällä sanonut siitä, et se avokadopastatytsy on ihana kun intoilee ruoasta ja syömisestä niin paljon. Et "ihanaa, joka päivä saa syödä monta kertaa. Kun joka ilta syö perheensä kanssa yhdessä hyvää  ruokaa niin ei päivä voi olla huono". Mä haluaisin olla tollanen myös! Jee aurinko, jee kakku, jee avokadopasta, jee leipä!
Kun minä olen enemmän sitä "yökensyö"-koulukuntaa. Iso huokaus.

Pullaa tekisi mieli mennä leipomaan, mutta ei kyllä uskalla juuri nyt. Voisilmäpulla! Sille ei voi sanoa yökensyö!4 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Energia on ihanaa johtui se sitten mistä vaan! Kirjoituksesi oli lähes hengästyttävä.
Minulla oli itseni kanssa hauskaa, kun luin noita viimeisiä lauseita. Mielestäni lauseesi oli yö ken syö ja ihmettelin miksei pullaa voi syödä yöllä, mutta sehän olikin yök en syö....
Mukavaa viikonloppua!

P kirjoitti...

Niin kyllähän pullaa yöllä voi syödä :)
Energian purskahdukset on ihania, mutta mulla harvinaisia. Olen niin flegu ;) Mutta nopeatempoinen sellainen.

Elisa kirjoitti...

MÄ olen laiska ja ihailen kaikkia energisiä. Nauti tosta olotilasta, joka on mulle valitettavan äärimmäisen harvinainen!

Kämppä pitäisi taas siivota, parissa päivässä on siististä kodista kivasti humpsahtanut kaatopaikka. Niin ärsyttää. YÖKensiivoa! Puss, ihana!!

kamomilla kirjoitti...

Mahtavaa! Sulla tuntuu olevan hyvä vauhti päällä. Tsemppiä! :)