maanantai 27. tammikuuta 2014

Vaatepostaus! Historiallinen!

Mikä ihme mua vaivaa? Tämä taitaa olla neljäs postaus tänään. Hmm...ketoosista saa virtaa ilmeisesti.

Jatkamme oma napa- linjaa vaatepostauksella. Kävin pikavisiitillä vero modassa "katsomassa". Katsominen epäonnistui kun mun rakas myyjä hyökkäs heti apuun. Se on mainio. "Minkä väriset farkut. Tässä on mustat ja tässä makeet siniset. Miltä näyttää? Tosi kivat! Ai aiot laihtua lisää, no ota noi mustat, ne ei löysty eikä muutu liian löysiksi sun laihtuessa. Hei oota, täällä on ihana neule, joka on sulle täydellinen. Sun on pakko sovittaa. NO niin, mitä mä sanoin, se on täydellinen sulle. Hei, oota vielä. Täällä on huivi, joka on täydellinen. Sovita.  Kato nyt miten se tuo sun silmät esiin. Ihana."
 Ja kas, vartissa olen sovituskopista kassalle siirtynyt. Kaikkien kamojen kanssa.

Kotimatkalla sopivasti radiosta kaikui taas hottihotimpihottis.
7 kommenttia:

JOnna kirjoitti...

Ihana myyjä! Ja kai mäkin ostaisin kaikkee ihanaa jos ne näyttäis noin hyvältä... Ja oisin laihduttanut niinku sä! Wau!!!

P kirjoitti...

Kiitos illan piristyksestä :) Joo toi myyjä on ihana. Kysy vielä et mites ne farkut, jotka ostit kesällä, onko ne jo liian isot.

Laihtumisen hyvä ja paha puoli on se, et tekee mieli shoppaa. Mulla olis vielä matkaa edessä, mutta jos pikkusen välivaatetta.... Mut tavoitevaatteita en osta. Se on varma.

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Upea myyjä, upeat vaatteet ja hottihotimpihotein SINÄ! Vau :)
Mäkin haluun sun elämän!

marikan polut kirjoitti...

no oot hottis, wow!

Sari kirjoitti...

Tosi hyvännäköinen asu! Kyllä se myyjä osaa. Äläkä nyt vain kovasti enää tuosta laihdu! Eihän sussa ole mitään ylimääräistä.

Elisa kirjoitti...

Upeat kuvat ja SINÄ hot of the hottest catwoman! Siis toi sun ketoosi kuullostaa ihan tajunnanräjäyttävältä kokemukselta!

Lisää näitä kuvapostauksia!

P kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kun lähditte mukaan tähän liioittelevaan ylistykseen. :) Olette ihania!

Sari, on mulla pudotettavaa. Ei nyt ehkä yläkropasta, mutta alaosa sais puolittua. No ei vaiskaan. Mut PALJON siellä on liikaa vaikka en "laihuutta" tavoitteliskaan.