torstai 17. tammikuuta 2013

Mahtava mahtava päivä! Ex tempore sovittiin Arkitaivaan Leonidan kanssa treffit Jumboon tälle aamupäivälle, mutta Leonidan lapsen sairastuessa ihan yhtä ex tempore päädyinkin kahville kauniin Leonidan kotiin.
En lakkaa hämmästelemästä, miten normaalia ja siten kummallista, on tavata nettituttu nenätysten ja höpistä kuin vanhat kaverit. Kyllä se niin vaan on, että jos ihminen blogissaan on oma itsensä, niin ei se livenäkään sitten ole vieras.
Leonida oli kuten bloginsa ja minä kuulemma olen juuri kuin blogissani. Et sitä saa mitä lukee.

Nyt tosiaan pitää saada aikaan suuri tapaaminen teidän kaikkien kanssa. Olis hauskaa kun vois jutella jonkun kanssa ja sit arvata kuka se joku on. Harmi vaan, että moni meistä on paljastanut naamansakin.
 Mua erityisesti kiinnostais tietää onko Mirka Mirka vai alter egonsa Sofiann? :)

Nyt vaan yök en syö-tiimi kasaan ja juhlimaan.

7 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Mun mielestä olisi hurjan kiva treffata, mutta mä taidan asua ihan väärällä suunnalla :/

Mä toivon, että Mirka on Mirka ! ( Vaikka salaa olen sitä mieltä, että Sofiann olisi hupaisa tavata joskus ! )

Mirka kirjoitti...

Mä oon ihan saletti siitä, että tunnen teidät kaikki kuin omat IRL ystäväni. Mä uskon, että ihminen on paljaimmillaan kirjoittaessaan. Sitä ikäänkuin pääsee suoraan asiaan, eikä tartte jauhaa jotain epäoleellista.

Ihan pakko vielä kommentoida, että mä olen mä, mutta se saamarin Sofiann pilkistää joskus esiin mun ajatuksissa ja samoin teoissa. Esim. nyt leivoin just näkkileipää KV:n ohjeella... Sitten taas toisaalta olen tosi sekainen ihminen, jolla ei homma pysy yhtään hanskassa toisin kuin serkullani Sofiannilla.

Mut hei järkätään vaan. Ja Petriinakin tulee sieltä länsirannikolta vaikka samalla reissulla katsastamaan tämän seudun antiikkikaupat ja kirpparit. Mökille tarttee aina jotain kivaa, eiks jeh?

Tuula kirjoitti...

Joooo!!! Ois kyllä hirween ihana nähdä kaikkia :) Tähän asti kaikki netistä bongaamani kivat tyypit on olleet vähintään yhtä kivoja livenä. Jotkut ovat tulleet todella läheisiksi ystäviksikin. Eli ehdottomasti kannatetaan.

Mäkin vähän haaveilin, että kutuisin alkukesästä kaikki blogikaverit omppupuiden alle skoolaamaan, mutta se on sitten eri asia kuka tänne hevonkuuseen haluaa tulla :D

Elisa kirjoitti...

Mahtava idea, ei kun tuumasta toimeen!

Anonyymi kirjoitti...

Harmi ettei blogeissa ole tykkää nappia. Kun lukee jotain hauskuuksia olis mukava tykätä.

lillerilalleri

Leonida kirjoitti...

Oli kyllä tosi nasta juttu tavata! Hyvä, että uskalsit lähteä tänne mua tapaamaan. Oli niiiin kiva kahvihetki!

Ehdottomasti kannatetaan isompaa tapaamista, ilman muuta!

marikan polut kirjoitti...

mää kans! jos vaan saan iltavapaata niin paljon :)