sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Hauskat muistot

Huomenta ja terveisiä smoothielasin ääreltä. Näin alkoi vappuviikko! Aamulla raaputin jäätä auton ikkunasta ja noin...

Viime viikolla sain ystävän kanssa hysteerisen naurukohtauksen ja pitkään mietin kerronko tätä täällä ollenkaan.

Puhuttiin teoreettisista mahdollisista häistä ja mahdollisesta nimihirviöstä, jonka  voisin ottaa. Kaksoisnimi. Mun nimessä 9 ja miehen 10 merkkiä.
No se ei ollut se juttu, vaan se kun ystävä sanoi, et jos  päätämme mennä naimisiin, niin hänen pitää saada kuulla siitä ekana, koska hän on kaaso. "Ja sitten lähtee iso pyörä pyörimään. Mä järkkään polttarit. Mä hankin sinne Matti Puron opettamaan tanssia".
Tästä se hysteerinen naurukohtaus alkoi.

En kertonut tätäkään vuosi sitten, mutta tuo kyseinen heppu, tuo TTK-herrasmies, oli mun Tinder match. Me kirjoiteltiin ehkä kuukauden päivät. Paljon. Paljon etenkin tunneissa mitattuna. Lopulta emme koskaan sitten nähneet. Oli aikatauluongelmia ja sit tyyppi lähti kesäksi laivalle. Ja niillä nurkilla kun hänellä oli lähtö käsillä, mä jo tapasin Miehen :)

Älyttömän kiva heppu. Herttainen, hauska ja aika ujo. Mua hieman harmitti, kun ei nähty koskaan, mutta salaisen helpottunutkin. Kun oli niin hirmuisen hauskaa kirjoittaa, niin en olis kestänyt jos livenä olis lässähtänyt, kuten usein käy.
Mut joo, se oli hauskaa ja nyt se on kiva muisto muiden joukossa.

Eilen katsoin tuota tanssifinaalia sivusilmällä miehen kanssa ja pokassa oli pitelemistä, kun mies yhtäkkiä alkoi puhumaan voittajasta. Miten hyvä se on ja kuinka loistava opettaja ilmeisesti jne. Oli kielen päällä kertoa, kuin kivakin se on :D

On mulla kyllä hauskaa ollut!!!

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Ihana muisto ja kyllä Matti on niin söpis.

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Superkiva muisto :) Noita on kiva vaalia ja hihitellä niille hyvillä mielin.

Rva Kepponen kirjoitti...

Jos mä olisin joskus ollut Matin tinder match niin olisin ilman muuta mennyt treffeille. Mielellään about heti ;)