keskiviikko 13. elokuuta 2014

Ranskalaisin viivoin

Miten superterveelliset ihmiset osaa syödä välipalaksi pienen kourallisen pähkinöitä tai 15 mantelia? Mulla toi terveellisyys hieman karkaa käsistä ja syön paljon enemmän.

Kun pilkkoo porkkanoita jääkaappiin, niin lapset syö niitä jatkuvasti. Lidlin minipaprikat päätyvät myös lasten suuhun sellaisenaan, eivätkä koskaan ehdi salaattiin asti.

Eilen esikoinen pyysi ostamaan hampparin välipalaksi, mutta minä polleana vastaan : emme syö noin epäterveellisesti ja kalliisti.

Olen pysynyt ruokalistasuunnitelmassani. Kaupassa kyllä käyn vieläkin liian usein. Koko ajan loppuu jugurtit sun muut terveelliset. Iltapalaksi on vakiintunut Lidlin ciabatta, viipaloitu, päällystetty ja uunissa paistettu=lämpimät leivät

Olen sanoinkuvaamattoman ylpeä tästä uudesta elämästä. Eikö neljäs päivä ole jo aika huikea suoritus?

Junnu on niin liikuttava koululainen. NIIN törkeän polleena teki eilen ekat läksynsä.
Tänään heppu kävelee koulusta kamun kanssa ekaa kertaa kotiin. 2,5 km. Sanoin et soittaa mulle kun lähtee kävelemään. "Jos en muista soittaa niin lupaa ettet huolestu. Jos mua ei kahdessa tunnissa kuulu, niin sit saat huolestua". Just!

Keskimmäinen tekee ihanan kiltisti läksyt heti koulun jälkeen. Piste! Esikoisella on sikapitkät päivät, mutta ei vielä läksyn läksyä saanut. Ihme yläkoulu.

Mä olen kaksi kiloa laihtunut tällä viikolla ihan tavallisella ruokavaliolla. Mun painolla on todellakin ihan oma elämänsä. Ei mitään tolkkua.

Pääsen 40v bileisiin lauantaina. En jaksa odottaa. (Mitä mä laitan päälle?)

Viime viikolla käväisin väkipakolla ihaisen Elisan ovella viemässä sille näitä mun vitamiinijuomia. Hieman nolotti. Ajattelin olevani ihan kuin hössöttävä äiti. "Juo vitamiineja niin et sairastu". Myöhemmin muistin olevani hössö äiti, enkä vain "ihan kuin" hössö äiti.

3 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Saat olla tyytyväinen, että lapsesi syövät porkkanoita ja paprikoita. Meillä ne tuppaavat aina nahistumaan kaappiin. Nuoret miehet eivät niitä sieltä ota. Kaikki epäterveellinen on parempaa. Tosin Lidlin jugurtit ja rahkat tekevät meillä hyvin kauppansa. Ja se ciabatta on ihan sairaan hyvää.
Hienoja koulunkävijöitäkin teidän perheessänne on. Meillä läksyjen teko oli ainaista takkuamista. Ei kivaa hommaa koskaan.
Mukavia juhlia! Kyllähän sinulla on ihania pikkumustia kaappi täynnä, eiköhän se vaatetuskin siitä selviä.

Elisa kirjoitti...

Good for you ja tervelliselle elämälle! Mulla se alkaa ensi viikolla, I promise!

Sä oot ihana hössöttävä ystävä, olen kulautellut nassuun orgallisesti niitä vitamiinijuomia ja oikeasti tuntenut niiden piristävän vaikutuksen. Jos uskoo, niin sen tuntee....

Vaatepostaus?? Jee ihanaa et pääset juhliin!! Mä innostuin sun puolesta!!

P kirjoitti...

Sari, tosiaan, pitää olla tyytyväinen et pojat syö kasviksiakin. Hedelmiäkään ei kaikki syö, meillä onneksi.

JA tosiaan, läksyjen teko marinalla on parempi kuin läksyjen tekemättä jättäminen. Hyvä muistutus. :)

Elisa, vaatepostaukset kortilla. Oon tyhmävaatteinen ja liian paksu (perhoseksi)
Mut jee, juhlat. Vähänkö oli siistii.