perjantai 22. elokuuta 2014

Kuuntele kehoasi (tai sitten et)

Aina kun mä luen jonkun superkauniinjahoikan naisen haastattelun, jossa puhutaan kehon kuuntelusta, niin kiroilen. Kaunissuperlaiha visertää "Mä syön mitä haluan enä kieltäydy mistään. Keho aina kertoo mitä tarvitsen". Keho kummasti haluaa avokadoa ja viisi mantelia ja joskus palan raakasuklaata. Mur.

Hieman joudun perumaan murinoitani. Olen ollut maanantaista asti kehokuurilla, taas. Pelkkää protskua siis syönyt. Pääsin hyvään vauhtiin, mutta eilen alkoi flunssa. Päivän sinnittelin kanalla, mutta illalla totesin, että eiköhän se flunssainen keho kerro mitä tarvitsee. Se halusin paistettua kananmunaa ruisleivällä. Lasin punaviiniä cashew pähkinöillä.
 Tänään olen himoinnut kaurapuuroa, rouhe ciabattaa ja avokadoa ja kananmunia. Turkkilaista jugurttia ja luomumysliä.
Kahvittelin aamulla ystävän kanssa, joka kertoi lukeneensa mitä keho tarvitsee flunssassa. Ruisleipää, avokadoa, pähkinöitä ja kaurapuuroa. Olin siis aivan oikeilla jäljillä.
Opettelen nyt sitten kuuntelemaan itseäni, mutta jos joku sisällä huutaa Dumleja ja Hopeatoffeeta, huudan FAIL!

Aion nyt oikeasti kokeilla tällaista elämää. Lopetan vaa'alla käymisen, juon vitamiineja ja syön fiiliksen mukaan.

5 kommenttia:

JOnna kirjoitti...

Mun kehoni kertoo mulle aina vaan samaa. Että se tarttee suklaa-nougat jätskiä. En kuuntele. En kuuntele ihan joka kerta. Aika usein mä kuitenkin antaudun. Eilenkin.

Että en usko että mun keho ainakaan kertoo mulle mitään sellaista, mitä uskaltaisin uskoa. Se siitä. Mutta mä en olekaan langanlaiha ja ihana, jota haastatellaan Me Naisiin ;)

Rva Kepponen kirjoitti...

Mun keho huutaa ravintola-aterioitten perään. Vähintään kolme ruokalajia ja viiniä. Oon tosi usein kuunnellut sitä. Eikä mua silti ole haastateltu mihinkään naistenlehteen. Ehdottomasti suostuisin jos haastatteluun kuuluisi ravintolaruokaa ja viiniä.

P kirjoitti...

JOnna, sun keholle on jäänut levy päälle :) Aina vaan suklaanougatia??? :)
Mä haluaisin että mun keho pyhui mulle. Tavoitteena ryhtyä ärsyttäväksi visertäjäksi joka ei ymmärrä ylipainoa ja ruokaongelmia. Kuunnelkaa kehoa, se sanoo mitä tarvitsee, huhuilisin vihaisille naisille :D

Rva Kepponen, sun keho on tasokkaampi kuin mun. Kolme ruokaljia ravintolassa on parempi kuin pitsa kotona.
Eikö olis hauskaa päästä lehteen puhumaan kehon haluista? :)

Yksis kirjoitti...

Loistava valinta!!!! Go for it!!! Ihan oikeesti!

P kirjoitti...

Yksis. Kiitos viisaasta käskystä :D Lähes viikon jo elänyt näin ja kivalta tuntuu.