maanantai 7. huhtikuuta 2014

Ihan tyhmä elämä

Vali vali ja isosti vali vali.
 Viime viikolla kävin hammaslääkärissä ja mua ronkittiin urakalla. Sen johdosta kipeydyin hurjasti ja koko viikonloppu meni helvetinkivuissa. Olin ihan zombina.
 Aamulla varasin uuden hammaslääkärin. Pääsin ovesta sisälle, mutta en edes penkkiin asti, kun lekuri jo totes et hammas pois.
Ilmoitin että ei ennenkuin olen antibiootit saanut. Sain reseptin kaksille antibiooteille ja ajan keskiviikoksi. Ihan perse!!!

Mutta jotain hyvääkin, eli samaa kuin lokakuisen viisaudenhampaanpoiston aikana/jälkeen. Laihdun. Jos viikonloppuna syö munakokkelia ja ihan varppina keskiviikosta alkaen jotain vastaavaa, niin enintään 72 kiloa painan ensi viikolla, sanokaa mun sanoneen. (mutta urheilua tuskin tiedossa...)

Yritän muistini syövereistä kaivaa jotain hauskaakin kerrottavaa, mutta ei nyt muistu mieleen. Ranskalaista mutakakkua leiponut, sohvalla maannut, to ja pe paljon kävellyt.
Eilen junnu suuttui meille, ja ilmoitti et ollaan huonoimmat vanhemmat mitä hänellä koskaan on ollut. Se nauratti!

Sekin nauratti kun samainen heppu suuttui isälleen yhtenä päivänä. "Tekisi mieleni nostaa yksi sormi pystyyn". Etusormi vai kysyin viattomana. "Ei vaan KESKARI". Ja taas meitä nauratti. Olen tainnut ennenkin sanoa, et jos tyylillä hyppii nenälle, niin se naurattaa.

Se mikä ei naurata vaan uuvuttaa, on keskimmäisen rasittava tapa kiroilla joka kolossa, vähintään englanniksi. Selkeästi haluaa huomiota tolla tavalla. Ärsyttää. Ei tartte paljon tapahtua, kun on jo syy puhua rumasti. (tällaisia me teinit ollaan...)6 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Meillä erityisesti kuopus on keksinyt V sanan, sanoo sitä joka käänteessä. Törkeän ärsyttävää ja kuullostaa aivan kauhealta! Olen pari kertaa vienyt sen niskasta omaan huoneeseen miettimään.
Pian pesen sen suun saippualla....

En tajunnut että V sanan käyttö voi alkaa jo 7 vuotiaana....
Mikä kasvatuksessa meni pieleen?

Ps. Tsemppiä – hammassärky just sucks- hienoa kuitenkin on, että sä kyllä keksit asioiden valoisat puolet!

Leonida kirjoitti...

Kuulostaa kauhealta tuo hammassärky! Hermosärky ylipäänsä on pahinta. Silti jaksoit nähdä niitä hyviäkin juttuja, hyvä sinä!

Elisa, pese vaan suu saippualla, se lienee tosi tehokas heti kerralla. Voit sanoa, että äidiltäkin (tai ainakin äidin kaverilta) pestiin kerran suu saippualla ja kas kummaa, se auttoi!

Sari kirjoitti...

En ihmettele, ettet muistanut oikein muuta kuin nuo hammashommat. Ne ovat kyllä aika täydellisiä muistin merkitsijöitä. Inhottavia kaiken kaikkiaan. Muista sitten poiston jälkeen liikkua rauhallisesti, että aukko saa mennä hyvin kiinni.
Pojille kuuluu tuo kiroiluvaihe, se menee ohi. Mitä vähemmän huomauttaa, sen nopeammin menee ohi. Ei viitsi kirota, kun ei huomiota saa silläkään.

Rva Kepponen kirjoitti...

Meillä esikoinen yrittää välillä kiroilla. Aina seuraa jotain rangaistusta, mutta kokonaan ei meinaa poika päästä tavasta eroon. Onneksi ei sitä v:tä huutele vaan muuta repertuaaria.

Kiroilun huipentuma oli kyllä keskimmäinen karvan alta 1-vuotiaana. Pojan ekat sanat olivat ei, joo ja pittu. Jotenkin olemme aika varmoja, että jos poika olisi osannut, niin ääntämys olisi ollut aivan oikea. Pikkasen oli pokassa pitelemistä, että pystyi aivan sivuuttamaan jatkuvat pittu-huudot :D

Elisa kirjoitti...

Rva Kepponen: :D

Tiinamarhelleena kirjoitti...

Tämäkin p***a menee ohi, rakas ystävä!