torstai 10. huhtikuuta 2014

Hauskanpitoa Vero modassa

Tämä ei ole maksettu mainos, vieläkään.

Tänään ohikulkeissani pistäydyin Vero Modassa kaksi lasta mukanani. Siis todella pikavisiitti. Mutta kas, rakas suosikkimyyjäni löysi minut sieltä ja yllättäin kuluikin aikaa. Etsin kevättakkia, parkaa. Myyjä löysi mulle takin, jota en itse olisi etsinyt. Otti henkarista ja laittoi mun päälle (hyvä palvelu) ja ilmoitti että aivan liian suuri. No oli. Katsoi ettei ole oikeaa kokoa rekissä. Sanoin et on tossa L-kokoa yksi kappale. Myyjä sanoi et "sovitit sitä juuri". Anteeksi mitä, L Vero modassa, liian suuri? Varastosta löytyi sopiva M!!!, tyttö vielä kiristi takkia vyötäröltä "kun sulla on niin uskomattoman kapea vyötärö". (Paras myyjä ikinä)
Sitten löydettiin mulle ihana niittivyö. Vanhan vyön reiät loppui kesken...

Sanoin siinä kassalle mennessä, että kunhan saan lapset jonneen, niin tulen ajan kanssa etsiin vaatteita, "voitko kertoa milloin olet töissä, en asioi muiden kanssa".
Myyjä kertoi et niille voi varata ajan stailauspalveluun. Myyjä auttaa oman tyylin löytämisessä. Alennusta vaatteista 10 prosenttia. Ai että vähänkö varaan ajan mun enkelisuosikille ja ostan uuden vaatevaraston, koska nyt on sen aika. Musta tulee uusi nainen!!!!!
 (Mun pitäis sisäiseen kauneuteen ja älylliseen kehittymiseen keskittyä samalla pontevuudella, kuin tähän ulkoiseen vouhkaukseen, tiedän kyllä)

Kuvia haluatte kuitenkin, olkaa hyvät. Saamanne pitää.6 kommenttia:

JOnna kirjoitti...

Siis todellakin!!! Sanaton! Ihan mahtavat tulokset, wohh- houuu!

Rva Kepponen kirjoitti...

Hienoa, hienoa!

Elisa kirjoitti...

Upea ja ihana nainen!

Parkat ovat parhaita!

P kirjoitti...

JOnna, kiitos wuhuusta.

Kepponen ja ELisa, kiitos. Ja totuttelen vielä parkaani. Tumman sininen? Mulla?

Tiinamarhelleena kirjoitti...

Yhdessä, ilman lapsia, mennään varmasti tuohon stailaukseen. Vielä kun mä sulatan nää turhat renkaat masusta (eli ilmapallon) niin heti sit! Tuo parka on niin kaunis ja niin olet sinäkin, ystäväiseni :)

Yksis kirjoitti...

Tässä kun rinnakkain laihdutellaan tulin toteamaan että vetäisin eilen jalkaani farkut, jotka on viimek olleet jalassa ennen poikien odotusta. Melkein mahtui päälle myös ne kymmenen vuoden takaiset referenssifarkut. Napit ei menneet kiinni, mutta kyllä takapuoli oli sisäpuolella :D