perjantai 28. syyskuuta 2018

Tyylilyyli heräilee

Aamuvarhain viestittelin Nti Sutkautukselle ja maanittelin kylään. Koska Taru on pitkään halunnut tehdä minusta Tyylilyyli-postauksen, niin sen varjolla hänet oli helppo saada tänne..Alku oli haastava. Taru oli ottamassa minusta videota, kun avasin oven. Kamerassa joku tökki, joten avasin oven monen monituista kertaa, että saataisiin "tosi aitoa" videota. NO, ei se onnannu, mutta saatiinpa hekotella ovi välissämme.

Parissa tunnissa oli maailma taas parannettu. Selailtiin naisten lehtiä ja ruodittiin Nina Kurkisen eroterapia-jutut, Hanna Avokadopastan plussat ja miinukset ja monen muuta tärkeää juttua käsiteltiin.
(Pakko tähän väliin sanoa, että saan usein kuulla naljailua naistenlehtivillityksestäni. Miehiltä useimmiten. Mutta mutta… Tykätään miehen kanssa katsoa mm. Haluatko miljonääriksi ohjelmaa ja sen perusteella tiedän, että mulla on aika hyvä yleissivistys. Tiedän mm kirjallisuudesta yllättävän paljon KIITOS naistenlehtien. Nauratti viime viikolla, että tiedän tosi paljon kaikkea, mitä en tiennyt tietäväni.)

Jakelin myös "näin löydät miehen-vinkkejä", joista Taru innostui niin, että videoi viisauteni. Voi olla, että pääsette nauttimaan näistä helmistä toisaalla :D

Toki pääsin muokkaamaan Tarun Tinder-profiilia ja klikkailemaan miehiä. Iski sekunnin kaiho sitä jännitystä tai toiveikkuutta kohtaan. Onneksi mulla on ystäviä joiden myötä saan elää noita hauskuuksia.

On siis ollut hyvä perjantai.
Loppupäivän ohjelmana on mennä kauppaan teinin kanssa ostamaan täytettypatonki aineksia. Näin helpolla suoriudutaan tämän illan ruoasta.
Sitten onkin Vain elämää.

Huomenna esikoisen säbää ja sunnuntaina kuopuksen korista ja buffahommia eli mokkapalojen leipomista ja myymistä aamuvarhain.

Sitten alkaa taas taivaallinen arki peräti kahdella vapaapäivällä!

Hyvää viikonloppua nöpöset!

3 kommenttia:

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Kuulostaa just täydellisiltä kamutreffeiltä! ♥ Mä jään innolla odottamaan tyylipostausta ja kaikkea! :)

Ja hei, kiitti patonkivinkistä. Meillä taidetaan mökillä syödä yhtenä sapuskana täytettyjä patonkeja!

Taru kirjoitti...

Oli täydellistä muru, <3<3

Mut hei Vain elämää, mä en ole päässyt sen kärryille. Ainoa mikä kolahti oli Ellinooran päivä. IIk, mikä mua vaivaa? Olenko outo tai hönttiläinen (olen)?

P kirjoitti...

Tuula, tällaiset kamutreffit on ihania! Hyvin tärkeitä.
PAtonkivinkki tuli lapselta ja se oli hyvinkin toimiva. Toistan tämän.

TAru, täydellistä hyvinkin. EN halua sulle saikkua, mutta olis kiva nähdä useammin.
VAin elämää kausi ei ole kiinnostava. RAsmuksen päivä oli! Mutta katson kyllä loppuun.