torstai 11. tammikuuta 2018

Vaatekriisejä ja muuta arkista

Järkyttävä flunssa ollut koko viikon. En ole muuta tehnyt kuin maannut sohvalla ja ajanut autoa. Olen raato. Urheilu tietysti jäi, mutta kunhan tokenen, niin sitä suuremmalla innolla jatkan. Joohan?
Aika koomista, että kun aloitin vitamiinien syönnin ja lisäsin terveellisiä ruokia, niin sitten flunssa paheni. 
Nyt mieskin on sairas ja yrittäjänä toki töissä. Kiittelee sitä, että on istumatyö edes. 

Flunssa vei tehokkaasti ruokahalun ja jaankin ruokavalio-oppeja, jotka sain tällä viikolla taudilta. Ota lautasellinen ruokaa ja syö siitä vain puolet. Syö ruisleipää avokadolla. Juo smoothieita. Älä syö mitään epäterveellistä, koska se ei maistu miltään kuitenkaan. Sama sit syödä puolikkaita terveysruokia. 
 Pari kiloa tipahtanut tällä metodilla.

Tilasin huvikseni Lindexiltä alevaatteita ja tod.näk kaikki menee palautukseen. 
Olen pitkään haaveillut tyllihameesta ja nyt sellaisen sain. Ihan ok se oli päällä, mutta missä mä sitä käytän? Prismassa? Kahvilassa? Siis oikeasti. 
Toisekseen, mä olen kohta 50v ja ehkei tyllihame enää ole ihan ok. Toki jos olisin joku ihana fantastinen julkkis, niin sitten ehkä. Mutkumäoonmä. 

Kapp ahlista ostin tosi vitsikkään vaaleanpunaisen paljettipaidan pari viikkoa sitten, mutta senkin taidan palauttaa. Syyt samat kuin yllä. 
 Kuuluuko mun ryhtyä tylsäksi tosikoksi vai onko tämä vain realismia. Mitä mä teen överivaatteilla kun en koskaan käy missään?
Jospa hankin vain lisää juoksuhousuja, kun niissä mä näköjään kaikki päiväni kuljen. Raskas huokaus. 
 
Mut jee, taloudellisuuskausi on sujunut hyvin. Pelottaa kirjoittaa sitä, koska se voi manata yllätysmenon jostain kulman takaa.
Tajusin, että mun pitäisi saada 800 e vähintään säästöön ennen toukokuista matkaa. Sen verran mä menetän kahden viikon loman aikana palkasta. Ei pikkuraha mulle.

Eli kyllä, vaatteet menee palautukseen. Niilläkin kympeillä saan monta hyvää ruokaa. 

4 kommenttia:

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Eikö ookin turhauttavaa, että kun yrittää syödä vitamiineja ja olla terveellisesti, niin elimistö rankaisee flunssalla?! Mulla ei oo ihan yks tai kaks kertaa, kun on käynyt noin...

Munkin pitäisi tilata alevaatteita. Haluisin kaikenlaisia kivoja ja cooleja yhdistelmiä ja mekkoja. Mutta käytönnössä (koska töissä vallitsee pohjoisnapa-ilmasto) voin käyttää lähinnä lämpöisiä villapaitoja, paksuja huiveja ja muuta tylsää. Ja sukkahousuja tavishousujen alla - kamalinta ikinä.

Paranemista! <3

Taru kirjoitti...

Sä oot niin viisas ja järkevä, ihailen ja yritän ottaa mallia!

Nimimerkki tilaa hääpukuja joita ei käytä :D

P kirjoitti...

Mäkin haluan kivoja ja cooleja yhdistelmiä mutta päädyn turvavaatteisiin tai juoksutrikoisiin.

P kirjoitti...

Älä ota mallia. Sehän olis tylsää jos muotikoordinaattori kuvais vaan kotiverkkareita ja samaa paitaa.
Jk. Jokanaisella pitäis olla hääpuku just incase. Ei sitä koskaan tiedä...