keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Terveys edellä

En tehnyt uuden vuoden lupauksia, mutta eilen vahingossa innostuin ajatuksesta, että laittaisin itseni parempaan kuntoon.
Ystävän luona sain eilen ihanaa terveellistä smoothieta ja mukaani vitamiineja ja viherjauhetta. Kävin apteekissa ja ostin lisää vitamiineja ja sinkkiä. Kyllä, olen taas flunssassa ja en enää jaksa.
 Aamulla söin smoothieta, jossa teelusikallinen viherjauhetta marjojen joukossa. Lounaaksi salaattia kuten aina.
Illalla kasvissosekeittoa runsaalla valkosipulilla on aikomukseni.

Mä haluan olla terve. Se on mun suurin haave.

Toinen kaveri kävi äsken teellä ja innosti mukaan Anna-lehden kuntohaasteeseen. Joka päivä lankkua, kyykkyjä ja punnerruksia. Muutaman päivän välein on jostain noista taukopäivä, mutta treeni joka päivä noin muuten.
Täydellinen haaste mulle, joka ei ole liikkunut kuukausiin.
Kesken kahvittelun vedettiin ekan päivän ohjelma. 20 sek lankkua, 50 kyykkyä ja 5 punnerrusta. Ton pystyi tekemään nenä tukossakin.

Selailin taas instassa taina's lifestyleä. Tää tyyppi, jonka lapsilla oli ne erikoiset nimet, joista kirjoitin.
Niillä koko perhe on vegaaneja, joka saanut alkunsa tän Tainan nivelreumasta. Koko perhe syö raakaruokaa ja aamiainen aina hedelmiä ja tokikin herkuttelevat lehtikaalisipseillä.
Ihan superärsyttävää, mutta kiinnostavaa.
Mullahan on nivelreuma, mutta en ole koskaan ruokavaliota rukannut sen mukaan uusiksi. Tiedän kyllä, että ruokavaliolla on väliä, mutta että vegaaniksi....
Kauhean kiehtovaa silti.

Mitään en lupaa, mutta yritän nyt kaiken tehdä terveys edellä.

2 kommenttia:

marikan polut kirjoitti...

kävin minäkin kurkkimassa instan.
juupajuu.

En tehnyt lupauksia ja kun olin selannut vanhaa muistikirjaani, totesin että teen samat (hyvät) päätökset uudestaan ja uudestaan muutaman kuukauden välein.
Tein ne taas.
Jee.

P kirjoitti...

Marika, juupajuu on ihan hyvä termi.
Mua kyllä vähän kiinnosti kuvissa mm se et tekevät päivälliselle kolme salaattia. Aattele ku vois kopsaa moisen. Mitä luulet, voisko? (Ei)

Hienoo et lupaat samat jutut joka kerta 😁
Osaat hyvin. Heheh.