torstai 2. marraskuuta 2017

Suur urakka (taloudellispostaus)

Menin nettipankkiin ja kirjoitin ylös kaikki mihin rahat hupenee. Rahareikiä löytyi kyllä. Pelkästään kirpparille mennyt viime kuussa 100e. Aika hyviä löytöjä tehnyt, kuten teineille vaatteita. Et onko se nyt hyvä vai paha.
Ruokaan mennyt ällistyttävä summa eli 800e. Kun ottaa huomioon että pojat täällä vaan joka toinen viikko eli mitä v..ua. Bensaan menee satasia, mut ne tulee osin takaisin km korvauksina.
 Josko marraskuun tavoite on laskea ruokakulut...

Raskas huokaus.

Ja niin, meen näemmä koko ajan miinuksella hieman. Nyt jos saan luottokorttimaksut maksettua, niin rahaa jää käteen enemmän.
Mut tästä pitäis siis saada säästettyä rahaa matkaan. How?

Viikon ruoat:
Carbonara, salamikiusaus, lasagne, hampparit+ranut.
Lisäksi mennyt kanasalaattia ja mannapuuroa ällistyttäviä määriä.

Viikonlopun ruoat ehkä tortilloja ja porilaisia. Hyvin miesmäinen viikko 😁
3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Tili tahtoo tääöltäkin olla aina tyhjä, en ymmärrä mihin kaikki raha menee😕. Kaiken järjen mukaan sitä pitöis jopa jäädä, niinpä, ei jää...

marikan polut kirjoitti...

Pitäisikin taas taloudellistua.

*jättiläishuokaus*

Tuija kirjoitti...

Ei täälläkään rahalla retostella, mutta muutto isosta talosta pienempään rivariin auttoi tosi paljon. Ja vaikka olen työttömänä, mulla on ollut ns. normaaliin työssäoloaikaan enemmän rahaa käytettävissä esim. vaatteisiin. Mutta, mutta... Mitään ei silti jää säästöön, vaikka ehkä pitäisikin. Meidän ongelma on juuri tuossa ruokapuolessa: paljon menee roskiin ja paljon ostetaan turhaa, kun vois vähällä vaivalla järkeistää. Eli jään odottelemaan taloudellisuusvinkkejä keittiön puolella :)

Ihanaa viikonloppua <3