tiistai 21. marraskuuta 2017

Ruoka-ajatuksia

Eilen kun mulla oli se puuska, niin päädyin K-rautaan ostamaan uutta vessanpöntön kantta. (Ei kuvaa), mutta sen lisäksi löytyi ihana tyyny, joka oli pakko ostaa. Eikö ole suloinen?

Mutta tärkeämpiin asioihin.
Näin alkuviikosta kaikki kärvistelee tuskissaan miettiessään, millä perheensä ruokkisi. Minäpä kerron omat ajatukseni tästä, kun vieläkin puuskailen.

Chili con carnea (jauhelihaa, tulista tomaattimurskaa, valkoisia papuja ja maissia)

Tonnikalapastaa, jonka ohje osui silmään Inka I:n blogista. Paista tonnikalaa hieman, joukkoon tom murskaa tai pastakastiketta, basilikaa tuoreena sekä joukkoon että koristeeksi. Tarjoile fusillipastan kanssa ja nurustele joukkoon vielä fetaa.

Uunijuureksia jonkun kanssa. Esim. Samaisesta blogista löytyi bataattitortillojen ohje. Eli tortillojen sisään kanaa ja uunissa paahdettua bataattia. Ehkä itse laitan fetaa ja bataattia.

Arkipäivät kun syö näitä, niin viikonloppuna ehkä sitten pitsaa. Ja viiniä.
(Taidan tarvita viiniä nukkumiseen. Viime vkolla heräsin kolmesti 5.30 ja tänään neljältä, eilen kuudelta. Viikonloppuna olin juonut muutaman lasin viiniä ja nukuin lähes yhdeksään)



2 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Ehdottomasti viikonloppuna viiniä! Tuo oli jälleen hyvä todiste sen tarpeellisuudesta ja hyvästä vaikutuksesta :D
Peukut taloudellisuudelle! Multa on suunnitelmallisuus ihan hukassa taas vaihteeksi. Pitäisi istua alas ja muistaa taas kaikki ruuat, joita arjessa on olemassa.

P kirjoitti...

Miten se onkin niin vaikea muistaa kaikki ruoat. Pitäisköhän aina kirjoittäaa ylös ruoat joita tekee ja sit olis lista mitä tuijottaa zombie päivänä.