maanantai 27. marraskuuta 2017

Ei mitään raskasta

Hirveesti mun pitää tehdä valintoja. Katsonko Netflixiä vai luenko uusinta Elleä? Syönkö salaattia vai suklaakonvehtirasian?
Pesenkö pyykkiä lisää vai viikkaanko entiset pestyt kaappiin? Molempia ei pysty.
Teenkö itsetehdyt nugetit itse vai nakitanko pojat tekemään?

Olen ollut viikon älyttömän väsynyt. En jaksa ton kummempaa miettiä tai tehdä.
Eilen ajattelin et mulla voi olla esim pitkälle levinnyt syöpä mun tietämättä. Olen aivan liian väsynyt. La iltana feikkasin olevani huonovointinen et kehtasin mennä nukkumaan klo 22. Oikeasti feikkasin. Mitä musta kertoo etten kehtaa sanoa olevani väsynyt?

On mulla onneksi ollut kivaakin. Rakas bestikseni on Shindo-ohjaaja ja eilen olin hänen vetämällään tunnilla. Mun mutsi halus tulla myös ja hänkin on aivan myyty. Shindo on todella rentoa ja helppoa venyttelyä/meditaatiota. Siis näin mä sen kuvailisin.
Tunnin jälkeen oli hyvä ja raukea olo. Kevyt olo.
Lämpimästi suosittelen kokeilemaan.

Parin viikon kuluttua mulla  rentoilupäivien kuningatar. Kaverin järkkäämän Joululahajn itselle. Se on kutsunut paikalle tuttuja sijaisperheäitejä ja hankkinut hierojan ja kosmetologin. Mulla on peräkkäin hieronta ja jalkahoito. Ihan parasta!


Tällä viikolla jatkan #varttipäivässä joogailua, joka lähti hyvinnviime viikolla käyntiin. Mitään sen raskaampaa en aio sunnitella.

Päivän ruoka: itsetehdyt nugetit. Cornflakes kuorrutteella. (Kiitos Marika-Kinttupolku ideasta)

2 kommenttia:

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Onhan tossa jo jaksamisia ja tekemisiä :) Mä en esim. ikinä joogaa enkä jaksa tehdä itse nugetteja. Mut nuuduttaa tämä kaamos. Ja arki. Tulisipa kesä ja jotain ihania ylläreitä!

P kirjoitti...

Kaamos sucks. Kohta helpottaa. Joohan?

Nugetit kantsii testaa.