torstai 31. elokuuta 2017

Yksi puuskista

Mulla olisi viikonloppuna tulossa ne hauskan hauskat kekkerit ja piti saada siivouspuuska. Sen sijaan sainkin puuskan, johon liittyi puhelu Lähitapiolaan. Halusin tietää paljonko mun vakuutukset maksaa vuodessa. Summa on kyllä huima. 2100 e. Kotivakuutus, lasten vakuutukset, koiravakuutus, tapaturma ja matkavakuutus, auton vakuutukset plus se mopo vielä.
Opin sen, et iän myötä lasten vakuutukset halpenee mutta teini-iässä ne taas nousee. Ja ei, en uskalla luopua vakuutuksista.
Sen jälkeen intouduin nettipankista laskemaan vuoden sähkölaskut. Ne oli tasan 2000e.
 Summat yhteen ja jaettuna kuukausilla, niin joka kuu toiselle tilille menee 340e, jolla maksan nuo laskut. Se on ollut kätevää.
Salaa tuonne jää rahaa myös säästöön, koska maksaahan mies sähkölaskuja myös.

Sellainen puuskahdus.

Mä myös lopetin muutaman lehtitilauksen. (ja tilaan tarjouksesta uudestaan)

Sitten hain hoitolapsen huoneesta mun suosikkiverhot ja siirsin omaan makkariin ja lapsen huoneeseen laitoin eläinverhot takaisin. Koska huoneissa ei ole  pimennysverhoa, niin pitänyt kesäaikaan tummia,omia suosikkeja lapsella. Ensi kesäksi toivon jonkun laittavan pimennysverhon siihenkin huoneeseen.

Nyt kello on jo  puoli kaksi ja MITÄÄN en ole tehnyt sen eteen, että täällä olisi siistimpää. Onhan huomennakin vielä aikaa?

Suunniteltiin lauantain ruokalistaa. Päädyttiin tortilloihin ja nachovuokaan  Hyvää, helppoa  ja halpaa.
Jää rahaa viiniin...  Keväällä oltiin samaisella porukalla iltaa istumassa ja voi luoja sitä viinipullojen määrää! Yhdeksän aikuista kun istuu kahdeksan tuntia  seurustelemassa, niin kyllä niitä pulloja aukeaa ilman että kukaan on humalahakuinen.

Talousvinkki: Lidlissä on kanan sisäfile tarjouksessa. Maksoi 3,70e.  Mä en nimittäin muuta syö :D

Jk. Illalla sanoin miehelle innoissani, et Nti Sutkautuksella oli mukavaa Tinderöitsijäystävän ex-miehen kanssa.
Mies murahti.
Kysyin et eiks kiinnosta vai.
"Ei kiinnosta pätkän vertaa! Mä kiinnostun vasta sitten, kun Nti Sutkautus tulee ex-miehen kanssa meille grillaamaan ja Tinderöitsijäystäväkin on meillä".
Hmm. Kiinnostava ajatus itseasiassa. :)

Mut jos mä käyn ex-miehen vauvan ristiäisissä, niin kyllä tuostakin selvitään. TIEDOKSI!

Jk 2. Selostin eksälle puhelimessa, et elän nykyään siivousnatsin kanssa. Mies marmattaa mulle  poikien sotkuista jne.
Ex-mies purskahti nauruun ja sanoi et "ihan oikein sulle"!

jk3. Sen lisäksi, että ostin vihreän parka-takin, niin eilen ostin kaverilta käyttämättömän mustan villakangastakin. Maksoin peräti 12e.
Täytyy kuvata joku päivä takkicollection.
JA vinkkejä, mistä saisin ihanan muhkean leopardiprinttihuivin? (Muotikoordinaattori teki sen taas!)

2 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Noh, siis mullahan on se kauhea miessiivouspaniikki joka alkoi muistaakseni TOISSAPÄIVÄNÄ. Mut oonko saanut MITÄÄN tehtyä? Joo oon, oon saanut pari leffaa netflixistä katsottua ja jutskailtua Nelosmiehen kanssa. Nii ja kolme kiloakin pudotettua (okei, en kahdessa päivässä, mut viikossa). Eli se paniikki tulee varmaan sit sunnuntai-iltana, koska lauantaina on lintsiä ja huomenna lapset muuten vaan enkä viiti siivota kun haluavat kertoa kahden viikon kuulumiset (tai toinen haluaa).

Mun pitäis saada jotenkin selville onks Nelosmies jotenkin siivousnatsi vai voisko tehdä semmosen pintapuolisen siivouksen vaan...

Puolis kirjoitti...

Pakko kommentoida vielä että kyl mä vähän ihmettelen miks me ei saada jo raporttia Tarun treffeistä!!!