torstai 20. heinäkuuta 2017

Arjen parhaat puolet

Tämä viikko vasta ollut arkea, mutta jopas on paljon hyvää löytynyt.

-Onpa kiva kun ei ole pakko juoda viiniä klo16 , tai kymmeneltä aamulla. Eikä pulloa päivällisellä. Jotenkin miellyttävää, kun saa juoda kahvia ja vettäkin, ihan tosta noin vaan.
(Hienoa myös se, ettei meistä kumpikaan kaipaa viiniä missään kohtaa päivää)

-Joku arjen säännöllisyydessä viehättää. Se kun aamulla herää  säälliseen aikaan, juo kahvia, vie miehen töihin. Se kun tietää, että illalla klo 21 syödään ruokaa ja katsotaan Breaking badia. Maailma kohillaan.

-Kun lomat on ohi, ehtii nähdä niitäkin kavereita, joita lomalla ei. Eli tässä tapauksessa bestistäni ja mikä parasta, vihdoin päästään lenkille. Tällä viikolla on kolmesti jo  käyty pitkällä lenkillä.(kävelyllä) Tästä haaveiltiin kolme vuotta ja nyt sitä saa.

-Ihan varmasti oli muitakin hyviä juttuja arjessa, mutta hmmh..

Viikon huonoin ollut miehen HYVIN VAARALLINEN lause. "Kylläpäs  sä syöt suklaata. Mitä järkeä käydä salilla jos sit syö suklaata".
Rauhallisesti totesin, että muitakin syitä liikuntaan on kuin laihtuminen ja sikäli ihan sama syökö suklaata ja millon syö. Totesin sitten että Fine, en syö enää IKINÄ. Mies hekotteli, että aina mä lähden tolle tielle, ja hermostun. Totesin etten hemostunut, ilmoitin vain etten syö suklaata.

Eilen mies kaivoi kaapista suklaalevyn jämät ja tarjos mulle. Kauniisti sanoin Ei kiitos. Mies nauroi, et "ethän sä tänään käynyt salilla". Ihan sama, en ota, en syö.
Kunpa tää uhma jäis päälle!
Voisko olla niin, ettei miehet saa sanoa sanaa suklaa yhdessäkään lauseessa?

Mä muuten kävin äsken salilla, ekaa kertaa kolmeen viikkoon. Uskomatonta.

Arjen paras, bonuslisäys. Ehdin ehkä aloittamaan taas sen Postaus päivässä-jutskan.
Esimerkiksi lomastahan en ole hiiskunut sanaakaan. Ellei pyörtymisrapoa lasketa mukaan.
Nyt rojahdan sohvalle miettimään aiheita. :D

2 kommenttia:

Puolis kirjoitti...

Uhhuh!!! Mä oisin kuullut tuon näin: "Voi jestas sä oot läski! Totta helvetissä sä oot läski kun vedät koko ajan suklaata!" Olisin loukkaantunut, heittänyt suklaat roskiin, osoittanut mieltäni pari päivää ja lenkkeillyt kuin hullu. Sit en olis enää jaksanut ja olisin alkanut taas syömään suklaata, salaa.

Toivon kyllä että reaktioni olis ollut fiksumpi, mutta tää oli onneks vaan ajatusleikki.

Peukku postaus per päivälle!

marikan polut kirjoitti...

arki on yleensä aika hyvä juttu.
Mulla edessä lomareissu, just kun olen tottunut loma-arkeen...

Postaus päivässä; ehdottomasti!
Mäkin aloitan taas ihan kohta.