perjantai 22. joulukuuta 2017

Ilot joulun alla

Koska tässä on rämmitty ja kärvistelty, niin päätin miettiä iloisia.

Top ykkönen on keskimäinen, joka tupsahti yksi päivä sattumalta mun auton viereen. Se hymyili iloisesti, kun näki mut. Näinä päivinä ei voi pitää itsestäänselvänä teinipoikaa, joka ilahtuu äitinsä näkemisestä.

Tärkeä ilo on Sutkautus-Tarun antama synttärilahja. Lumenen seerumi, pirteä kynsilakka, vitamiinijuoma ihon hoitamiseen ja huulikiiltoja. Niin hauskaa ja tyttömäistä.

Rakas bestikseni antoi eilen lahjaksi Stressinhallintakortit. Niin hyvät ja avuliaat kortit.
Eilinen ohje oli haaveilla matkasta tai muistella matkaa. Just olimme miehen kanssa tulevaa matkaa fiilistelleet.
 Miestä käskin vetämään yhden kortin illalla. Veti saman matkakortin!!!! Mies sanoi senkin johtuneen rakkauden voimasta 😃

Tärkeä ilo on se, et äsken sain hoidettua kauppareissun! Suklaata hankittu kaksi kiloa. Graavilohta ja bataattiakin toki.

Naapurin miehelle tehtiin yllätyskassi kaverin kanssa, ettei se lahjatta istu meillä. Kassissa viiniä, glögiä, keksejä, pullavaa, sämpylöitä, karkkia, olut, saippuaa ja dödöä. Olikohan jotain muutakin? Senkin tekeminen oli kivaa.

Tänään miehen tytöt tulee meille yöksi ja sekin on tosi kivaa.

Eli ei mun elämä niin älyttömän huonoa ole.

Saispa syödä suklaata lihomatta, niin sit naurattais vielä enemmän.Hyvää ja suloista joulua nöpöset!

2 kommenttia:

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Tulikin sun postauksesta mieleen, että pakko hankkia vielä lisää suklaata! Joka joulu on kauhee paniikki, että mitä jos se loppuu kesken. No, ei ole koskaan loppunut, mutta eihän sitä tiedä? Se olisi kamalaa...

Mulla on myös teoria. Kun suklaata syödessä juo punaviiniä, niin alkoholin molekyylit sulattaa suklaan rasvat ja ne kulkeutuvat pois elimistöstä imeytymättä. Melkeinpä tieteellinen fakta, ihan takuulla.

Ihanaa joulua! <3

Taru kirjoitti...

Ihana ihana postaus. Antaminen on oikeasti kivaa ja rakkaus kaikissa muodoissaan rulettaa. MUISK