keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Näin välttää avioero (oppi muilta, ei multa)

Aika moni valivalivalittaa arkea ja sen toimimattomuutta. Kävin ystävällä kahvilla ja kuuntelin ihailusta mykkänä heidän perheen ja työn ja kaiken yhdistelyään. Tämän päiväisen ihailun aiheutti kaverin "itsekäs" coolius. Kaverin mies oli ollut viikon työmatkalla. Kaveri oli hoitanut työnsä, neljä lasta harrastuksineen  ja oli lähes kuulemma  kuollut. Hädin tuskin selvinnyt.
Kun mies tuli reissusta, kaveri ilmoitti, ettei kuskaa lapsia viikkoon, ei käy kaupassa, ei laita ruokaa. Mies saa hoitaa kaiken. Siippa oli todennut vain et ok, sopii.
 Siis kuinka sairaan siistiä? Onko  ihme, et he on kaiketi aika onnellisesti naimisissa?

(Toki mä sain pienen ylemmyyskohtauksen. Tota mun elämä on jotakuinkin koko ajan enkä nyt voi sanoa tekeväni kuolemaa. Tietysti mua ketuttaa välillä, mutta en kuole.)

Jos mä ikinä koskaan päädyn parisuhteeseen, niin haluan tulla yhtä uber cooliksi.
(Ei, en aio parisuhteeseen hankkiutua. En en en. Sanon en. Mä en halua olla tilivelvollinen kellekään. En)

Ja niin, kaveri sanoi, että kun muutto on ajankohtainen ja työstä lomalla niin "otapa äkkilähtö vaikka Turkkiin. Lue ja makaa auringossa viikko ja kotiudu uutena ihmisenä."
Hyvä idea, mutta en näe itseäni tekemässä sitä. Mä en halua matkustaa yksin. Mä en halua olla yksin. En halua syödä yksin. Jos totta puhutaan, niin matkustelukaan ei ole niin tärkeää. Itseasiassa olen miettinyt että käytän 840 e fustraan.

Urheilun saralla olen ottanut löysin rantein. Käyn salilla, mutta esimerkiksi eilen pyöräilin 20 minuuttia ja juttelin kaverin kanssa samalla.
En ole siis sohvaperuna, mutta en rehki, jos ei siltä tunnu.

Tänään pyöräilin ja tein kyykkyjä ja lähdin kaverille kahville. Piti valita kahdesta. Kunnon treeni tai kahvittelu. Tokikin kahvittelu voittaa aina. Lisäksi sain vauvan pään kokoisen laskiaispullan.
Saattaa siis olla, että menen salille illalla uudestaan :D

Näin ne päivät menee. Life is fun!
3 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Heh, mä olin kaksi viikkoa lomalla ja mies hoiti työnsä ja kaikki lapsiin liittyvät harrastukset. Eikä edes valittanut kun palasin :)

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

Mä niin kaipaan tota, että vois tehdä tolleen. Ett sanois miehelle, että hoida vuorostasi kaikki. Ja mä ainakin oon ihan kuollut 8 tunnin työpäivien ja arjen pyörittämisen jälkeen. Ihailen niitä, jotka ei ole :)

P kirjoitti...

Kepponen, HYVÄ mies, keep him. SYDÄN

Tuula, mä haluaisin tollasen pokan. Kuka tahansahan vois tehdä noin jos tarkkaan miettii.
Se, miten siippa sen ottais on toinen juttu. JA sit toisaalta. Se jos siippa ei ottais oikein, olisi jo syy keskusteluun

NO,oikeasti en tajua miksi TYÖMATKA oikeuttaa tollaseen. Huvimatkan vielä tajuisin