keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Viisi yötä

Olipa mulla eilen kivaa. Aamulla oli työmeno, jonka kruunaa lähes jokaviikkoiseen tapaan Elisan tapaaminen. Tunnissa pikaiset kahvit ja kuulumistenvaihdot. Eilisen bonus oli paikalla ollut MIES. Näänäänää, mä pääsin tapaamaan Elisan deittailukamun. Ihan huippumahtavaa! Kiva mies, ehdottomasti. Sen huumorintaju tuntui kestävän meidän naisten säkenöivät jutut. Kymmenen pistettä!

Viikon muut vapaat tunnit mä vietän toisella ystävällä.  Nuoruus tulee mieleen. Kaiken aikansa viettää ystävän kanssa. Se, että mukana on lapsetkin, ei haittaa menoa. Istutaan, juodaan kahvia, kudotaan, suunnitellaan elämää.  Mä olisin niin valmis elämään kommuunissa, siihen tulokseen olen tullut.
Täällä on minun vanha rakas ystäväni, jonka kanssa lähes kommuunielämää vietettiinkin nuoruusvuodet. Niitäkin aikoja kaipaan ihan kamalan paljon.
Mä välillä mietin, mikä ero siinä on, että elää miehen ja perheen kanssa tai sitten ystävän kanssa. Kaikki on rakkaita ja itse valittuja. Miksi sitten on ehkä rennompaa olla vain ystävien kanssa?  Osasin mä rennosti olla miehenkin kanssa, ennen lapsia...

Kauhean jouluiset jutut, eli ei. Mä en millään käsitä, että jouluun on viisi yötä enää. Mä en näe joulua missään. Lahjat suurin piirtein hankittu. Ruoat ja kuusi hankitaan viikonloppuna, kun mies, huraa, tulee. Lähes viime tippaan mua pidettiin jännityksessä siitä, milloin mies tulee. Onneksi ajoissa.

Viikonloppuna rakas siippani olikin kotona. Ohjelmassa oli paljon mun työmenoja eli mies lapsenvahtina, sekä esikoisen 12 v synttärit, sekä mun vapaailta kaupungilla syömässä, sekä uintireissua (mies ja kaksi poikaa) sekä leffareissu (mies ja kaksi poikaa) ja sitten olikin lähtö lentokentälle.
 Tästä haipakastako johtuu se, mitä junnu toivoo joululta. "Laitetaan isoon kippoon karkkia, katsotaan jotain hyvää ohjelmaa ja ollaan koko perhe yhdessä. Eikö olisi kivaa kun koko perhe olisi yhdessä?"

Ihanaa yhdessäoloa kaikille!


jk. Tänään on jännää ohjelmaa mulla. Mä menen koiran kanssa "ongelma"koira kouluttajalle. Tän koiran eroahdistus saa mut hulluksi. Jospa apua saamme tuolta!

3 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

Kiitos mussukka kauniista sanoista! MIES ON IHANA ja niin olet sinäkin! Vuodenvaihteen jälkeen kahvitellaan taas! Puss ja tsemppiä joulukiireisiin!

Elisa kirjoitti...

Ja toi oli niin lutusesti sanottu: "Laitetaan isoon kippoon karkkia, katsotaan jotain hyvää ohjelmaa ja ollaan koko perhe yhdessä. Eikö olisi kivaa kun koko perhe olisi yhdessä?"

Nyyh mikä ihana junnu!

marikan polut kirjoitti...

ihana toive pikkupojalla - ja niin helppo toteuttaa!
Selkeästi villapaitavaroitus ;)