maanantai 30. marraskuuta 2015

Lastenvalvoja suosittaa

Koska mulla ei ole mitään ihmeellistä kirjoitettavaa, niin linkitän opetusmielessä Momzillan loistokirjoituksen. Tässä hyvät vinkit kaikille avioeroaville. (joihin allekirjoittavakin lukeutuu tässä jossain kohtaa)

Tänään on joulukuun ensimmäinen päivä ja yllätys yllätys, epäjoulunainen eli minä, ei ole tehnyt mitään joulun eteen. MITÄÄN! Olisinko voinut edes jouluvaloja kaivaa esille jostain kaapin perukoilta NO en. Koska jouluvalot ei näytä  kivoilta, jos muuten on sotkuista. Täällä on liikaa tavaraa, joka pitäisi haihduttaa valojen tieltä. Mutta kun ei huvita.
Mua huvittaa vain kävely, kahvin juonti ja ystävät. Ja ihan pikkaisen kuntosali. Ja lukeminen. Lasten halailu. (viime yönä kävin nostamassa kuopuksen parvelta alas ja kannoin viereeni nukkumaan) Kana-avokadosalaatin syöminenkin on kivaa. Telkkarin katsominen kaverilla myös. Intuitiivinen kirjoittaminenkin, mutta hitto kun se on vaikeaa. Miksi en tavoita sisintääni? Missä se on? Entä jos se lomailee jossain eksoottisessa kohteessa ja hekottelee, et siellä se pääminä pinnallisena keikkuu ilman aavistustakaan oikeasta itsestä.

Intuitiivisesta kirjoittamisesta puheen ollen. Ystävä puhui viikonloppuna jostain vastaavasta kurssista jolle minutkin pakottaa. Kertoi ensimmäisestä tehtävästä. "Mitkä viisi asiaa on ensi vuonna toisin" tai "mitkä viisi asiaa teet ensi vuonna toisin".
Heti iski paniikki. Niin hieno tehtävä, mutta niin vaikea minulle, joka on näköalaton ja jolta puuttuu mielikuvitus ja tulevaisuudenusko. (ja jonka sisin on siellä maailmanympärysmatkalla juomassa drinkkejä)

Oikeesti. Voiko mun viisi asiaa, jotka teen toisin olla jotain:
1.Viikkaan vaatteet kuivausrummusta suoraan kaappeihin, enkä jätä kodinhoitohuoneeseen lojumaan
2. Juon aamulla lasin vettä ennen aamiaista
3.Maksan laskut illalla enkä aamulla
4.hmmmm
5.niin hmmm

Katsokaa nyt. Toivoton minä.

Mutta ihana!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuopion ystävä täällä miettii että josko olet kuitenkin moniin asioihin niin perustyytyväinen, että sen takia on vaikea keksiä mitään elämäämullistavia tavoitteita? Et jos se oliskin se varsinainen syy eikä tartte enää itseään mollata. Koska olet upea sellaisena kuin olet��

Tuula / Oman katon alla kirjoitti...

En mäkään kyllä keksi mitään elämää mullistavia asioita. Korkeintaan tyyliin, että voisin liikkua enemmän ja syödä enemmän kasviksia, mutta onko se nyt sitten niin mullistavaa. Ehkä jotkut näkemykselliset keksii jotain huimaa, kuten perustanpa yrityksen, mutta minä en niihin kuulu :D
(Ja kerro koska olet lähdössä maailmanympärysmatkalle, niin tuun mukaan!)