maanantai 1. kesäkuuta 2015

Lomahko

Kesäloma sitten alkoi, enkä vielä ole ehtinyt ahdistumaan. Hymiö.

Maanantai alkoi hyvin. Junnu lähti ensimmäiselle kesäleirilleen heti aamusta. Alkoi siis kahden yön pikkulapsivapaa. Voiko niin sanoa?
Heti aamusta sitten lähdin ystäväni kanssa Jumboon katselemaan löytyykö mitään, mitä haluaisi. Rahaa ei kyllä ole, mutta ainahan vähän jotain voisi...
Isoille pojille etsin ja löysin t-paitoja, kun ne raukat on hyvin hyvin vaatteettomia. Itselleni en löytänyt mitään. No okei, yhden huivin. Pinkin. Halpa keikka siis.
Ihmeen paljon askelia saa tallattua ostoskeksuksessa. Lähes päivän tavoitteen verran. Voi siis hankkia tiukan peban shoppailemalla???

Lauantaina oli luksusilta, kun pääsin vanhimman ystäväni kanssa baarikierrokselle. Me entiset bilehileet ollaan viimeksi oltu ulkona kuusi vuotta sitten. Kyllä me vielä osattiin! Nimittäin nauraa ja jutella ja lisää nauraa.
Nuorenin taas vuosia.

Huomenna on edessä taas keikka Jumboon. Keskimmäinen haluaa viettäää kaverisynttärit leffassa ja Hesburgerissa. Äiti kuskaa....
Onneksi pääsen siskolle kylään, niin ei tarvitse monta tuntia taas pörrätä kaupoissa.

Viikonlopuksi järjestyi ihanaa yllätysohjelmaa. Lähden junnun kanssa ystävän luokse Kuopioon. Lapset leikkii ja äidit höpöttää ja kävelee.
Tämä Kuopion kaveri on  se mun entinen "pt", jonka kanssa ppäivittäin nähtiin ja treenattiin ja käveltiin ja kahviteltiin. Tasan vuoden olemme olleet erossa ja vieläkään en ole tottunut. Tyhjempää on elämä. NIIN!

Mutta kuten huomaatte, niin paljon puuhaa, niin ei ehdi angstaamaan.  Aiheita kyllä olisi. Mutta ei, en lähde sille tielle. Olen positiivinen ja iloinen ja säkenöivä. Piste!

Tarvitseville myös lääke, älkää unohtako!

Ei kommentteja: