maanantai 2. syyskuuta 2024

Rahahöpinää

 Vihdoinkin oli palkkapäivä. Mun tavoitehan oli se, että 315 e olisi riittänyt 13 päivän ruokiin ja bensoihin. No ihan en onnistunut. Mutta melkein. Mun taloustaidoilla 69 euron ylitys oli huikea suoritus. Yleensä mun kunnianhimoiset haaveet karahtaa yli monella sadalla :D

Apteekkiin meni sitten heti 84 euroa. Apteekkari kertoi että mun hormonilääkitysresepti vanhenee kahden viikon kuluttua, että "hae vaikka ensi viikolla uusi satsi, jollet saa nopeasti uusittua reseptiä. " Loistava vinkki. Se reseptin uusiminen kun tarkoittaa, että pitää mennä gynelle tsekkaukseen ja sehän maksaa muutaman satasen. Muutaman satasen maksaa myös mun tulevat talvirenkaat ja auton huolto. Sit ystäväni mainitsi että ilmalämpöpumppu olisi varmaan hyvä joskus huoltaa ja nyyhkin, että ei mulla ole koko ajan näitä muutamasatasia.  

Mutta muuten, mä olen ollut hirmu fiksu kaupassa, enkä ole ostellut turhia ja aika lailla osannut kurkistaa myös pakastimeen.

 Että kyllä, suunta on kaikesta huolimatta poitiivinen . 

Tänään musta tuli taas sijoittajaguru, kun törmäsin Nordnet mainokseen. Kun avaa siellä tilin, saa rahastoon lahjaksi 20 euroa. Tämän kunniaksi sijoitin itse jopa kympin. Nyt mulla on siis kolmessa eri paikassa rahastot. Kyllä nyt on rikas tulevaisuus edessä. 😀 

Taisin viimeksi kirjoittaa kuinka hienon viikkoruokalistan keksin ja kehittelin uusia ruokiakin viikkoon. Olin voimieni tunnossa ja uusi ihmisyys kolkutteli. 

 Hetken harha. Lauantaina kävin viikkoruokaostoksilla lasittunein katsein ja poimin iänikuisia juttuja kärryyn. Ei yllätyksiä. Lasku 126e. 

Mutta kyllä, ostin taas viikon ruoat. Olen lakannut käymästä kaupassa joka välissä. 

Sovitaan että olen kehittynyt ihmisenä.