perjantai 23. huhtikuuta 2021

Taloushössäystä

 Mua ei vieläkään kiinnosta juuri muu, kuin oma kirjanpitoni. Mä olen vihdoin ylittänyt lopettamiskynnyksen, enkä ahdistu jokaisesta kirjauksesta. Itseasiassa tämä menee "ortoreksian" puolelle tää touhu. En millään raaskis käyttää rahaa. Nytkin tekisi mieli ostaa viinipullo vapaan viikonlopun kunniaksi, mutta enhän mä nyt kymppiä voi hössätä. Voin sanoa, että aiemmin se ostos ei olis heilauttanut mua mihinkään suuntaan. Siksi ehkä elinkin yli varojeni. 

Tän viikon paras onnistuminen on se, että kirppisryhmän kautta löysin hyvän ilmaisen pyykinkuivaustelineen. Olin päättänyt vähentää kuivausrummun käyttöä, koska sähkölaskut, mutta ei ollut telinettä, enkä raaskinut (remakkaa naurua) ostaa sitä. Laitoin sit ilmoituksen, että haluan telineen. Ja sain. Säästöä parikymppiä. 

Sanokaan suoraan vaan, että musta on tullut ärsyttävä. 

Mutta kun olin toivonut innostuksenkohdetta, niin eihän tämä nyt pahimmasta päästä ole. Jotkut kutoo, jotkut opettelee talousjuttuja. 

Nyt sataa taivaalta räntää, mutta mun ajatukset on jo lomassa. Kolme viikkoa tätä "työtä" jäljellä, sit muutama viikkoa sen odottelua, että tuleeko töitä ja sit onkin loma! Alan kallistua siihen, että pidän lomaa neljä viikkoa. Kahdelle ekalle on ohjelmaa, jälkimmäisille viikoille ei. Jospa olisin superspontaani ja vähintään menisin Turkuun. :D Mutta kerrankin voisin kokeilla Go with the flow'ta ja tehdä mitä vaan. Kun ei ole ketään jota on pakko huomioida. Okei, saattaa olla että teinejä, mutta nekin pärjää keskenään vallan mainiosti, että voin kyllä liihotella menemään. 

(Jestas tota räntäsadetta. Ei ole kyllä liihottelu olo)


Hyvää viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Et oo yhtään ärsyttävä, pelkästään tarkan markan tyttö.

Mäkin sain sähkögrillin, kun kirjoitin siitä blogissa. Jee - pian täällä tuoksuu kasvisnyytit.

Tuutko syömään? Puss!

ps ja Hei LOMA - sille jee!