maanantai 19. huhtikuuta 2021

Uusi ennätys

 Palatte halusta tietää kuinka mun viime viikko meni niinku talousmielessä. Kyllä siitä taisi uusi ennätys tulla. Viikon menot 219 e, joista ruoan osuus 95 e!!!  Jos en olisi tilannut uusia mittatilausleggareita, jotka päällä elän koko ajan, summa olisi ollut alhaisempi. Mutta hei, ruokaan alle satsku ja nälkää ei nähty eikä jääty herkuittakaan. 

Tällä viikolla kokeilen vielä alentaa menoja. En esim tilaa uusia housuja. Juuri nyt uunissa on spagettivuoka. (pohjalla pastakastike, päällä "vanhaa" keiettyä spagettia, uunibroiskua revittynä, mozzarellaa ja juustoraastetta. Riittänee pariksi päiväksi. Sitten on kanakormaa päiväksi tai kahdeksi ja texmex-hässäkkää. Neljän tai viiden päivän ruoka siis. Kauppaan mennyt 35e tänään. 

Nämä jutut on mun suurimpia kiinnostuksenkohteita nykyään. Haluaisin intoilla pihatöistä ja kukista ja liikunnasta ja mistäs muusta, mutta ei lähe. Liikunta on paskan jalan takia jäissä. Vähän tehnyt pilatesta sentään eikä käsitreeni ole jäissä, vähän unohtunut kyllä. Mutta innosta ei ole kyse.

Luin eilen metrin vanhoja lehtiä Aarrekarttasilmällä, mutta sain repästyä niistä kolme sivua. Unelmoiminen vaikeaa vieläkin.

Viikonloppuna kävin eksällä moikkaamassa nuorisoa eli ex-lapsipuoliani. Oli kiva nähdä ja huomata et kukaan ei ole hylännyt ketään. Että eiköhän me nähdä jatkossakin. 

Nyt jatkan lehtien lukemista :)



2 kommenttia:

Tarja K/Ruusu-unelmia ja villasukkia kirjoitti...

Tili tuli, tili meni - lähes näin. Oli sitä sun tätä ylimääräistä maksua. Vielä oli harrastusmaksuja tälle keväälle yms yms. Peukutan tuolle ruualle. Hävikkiruuat ovat taloudellisia ja ekologisia. Ihan parasta kaikkien kannalta, että eron jälkeen kukaan ei hylkää ketään, voidaan tavata ja pitää yhteyttä. Ei ole toden totta itsestään selvyys ja ei kaikilta onnistu. Hyvää viikon jatkoa sinulle <3

Rva Kepponen kirjoitti...

Mun on jotenkin vaikea ymmärtää unelmoimisen vaikeutta :) Mulla pää pursuaa pöhköjä unelmia ja suunnitelmia. Aarrekartan tekemisessä olisi vaikeinta karsia, että mitä siihen valitsee.

Mahtavaa, että yhteys exän nuorisoon säilyy!