maanantai 12. huhtikuuta 2021

Taloudellisuuspostaus, vaikka kuinka mones

 Huikea onnistuminen. En mennyt kauppaan maanantaina. Päätin, että sitä mitä ei ole, sitä ei tarvita. Pakastimesta otin sulamaan lihapataa, jota riitti päivälliseksi. Otin sulamaan myös nakkipaketin. Päätin paistaa ne illalla eilen keitettyjen puikulaperunoiden kaveriksi. Pyttipannu siis tulossa. Pakastimesta löytyi makaronilaatikkokin, josta saa pikkupiiperö lounasta. 

Pakastimessa on lisäksi kahdenlaisia parempia nugetteja, puolitoista pussia ranskalaisia. Hirveästi pinaattia. Mitä kummaa teen sillä? Toki on marjoja ja sieniäkin. Ainiin, paketti kanaa. Uunikasviksia. Kyllä me aika pitkälle päästään tolla sälällä. Kun menen kauppaan, ostan vain kaikkea järkevää. Kun nyt keksisi sen järkevän. Vaihteeksi taas toivottiin butter chickeniä. Onko noloa syödä sitä 2-3 kertaa kuussa? Se on kyllä sillai kiitollinen ruoka, että sitä syö kaikki ja riittää kahdeksi päiväksi. 

Siskon vinkkaama tacomaustettu makrulaatikko vois olla kiva testata. Sit joku vanhasta keitetystä spagetista tehtävä vuoka, jossa pastakastiketta, kanaa ja mozzarellaa kuulosti myös hyvältä. Pitää varmaan keittää spagettia valmiiksi, koska tossa nimenomaan oli ideana tehdä spagetista kääröjä. 

Lähes luovuuskohtaus iski. 

Ja niin se tonnikalavuoka , jossa pastakastiketta ja paljon valkosipulia uppos myös kaikkiin muihin paitsi uusimpaan aikuiseeni. Ihassama. Teen silti. 

Noniin, paljonkohan noi ruoat maksaa? Menen kohta kauppaan ja kerron. Ei kommentteja: