sunnuntai 17. heinäkuuta 2022

Toinen epäonnistunut kokeilu

 Ei riittänyt, että kävin Valossa lannistumassa. Mun oli pakko käydä vielä Tinderissäkin. Sinne menin torstaiaamuna ja ensivaikutelma oli positiivinen. Valossa kaikki "tyrkyllä" olijat oli plus 50, mutta Tinderissä lähinnä plus 30, mikä hieman on outoa. Homma on siis se, että aikuiset miehet etsii nuorempia naisia ja nuoremmat miehet etsii puumia, ei tositarkoituksella. No, swaippailin menemään, mutta matcheja nolla. NOLLA! Se itseasiassa nauratti, hetken. Muutaman tunnin kuluttua matcheja oli yksi. Tässä kohtaa juttelin ystäväni kanssa, joka piti sitä yhtäkin hyvänä tuloksena, koska oli myöskin kuullut että tarjonta loppuu kun ikä on 50 jotain. Muistutin häntä menneisyydestäni, kun saatoin käydä treffeilla kolmesti viikossa ihan vaan koska Because I can.

Illalla matcheja oli kolme!!! Yksi mies alkoi kirjoittamaan ja ahdistuin heti. Siis oikeasti heti. Vastasin pari kertaa ja suljon puhelimen. Seuraavan kerran kurkistin Tinderiin eilen, kahden vuorokauden jälkeen siis.  Poistin sovelluksen. 

Mitä tästä kaikesta voi nyt päätellä? Ensinnäkin sen, etten halua suhdetta. Sen, että kaipaan jotain säpinää kuitenkin. 

Valitettavasti kaupan päälle sain faktatiedon. On paljon helpompi olla sinkku, kun kuvittelee että SITTEN JOSKUS kun haluan suhteen, niin senkun hankin sellaisen. Että onhan tuolla miehiä ja joskus ollut lähes jonoksi asti. Nyt viikossa on selvinnyt se, että EI, tuolla EI ole miehiä. 

No, onneksi mulla on kirjoja ja muutama ystävä. 

Porukkaa varmaan naurattaa tämä mun edes takaisin venkslaus. Tiedän että vaikutan jo hiukan kummalliselta :D

jk. Tämä postaus on nyt vakava vinkki alle 50 v sinkkunaisille. TEILLÄ alkaa olla kiire. Sorry. 


jk. Tiedän että tämä tilanne koskee sovelluksia, ei välttämättä In real life-tilanteita. 


1 kommentti:

Tiinamari E kirjoitti...

Ihan paras: TEILLÄ ALKAA OLLA KIIRE. SORRY.