maanantai 31. joulukuuta 2012

Pääosassa

Loistavaa vuoden viimeistä päivää! Täällä yritän ajatella iloisia ajatuksia. Onhan se aika helppoa sitten kuitenkin. Mulla on loistoelämä vaihteluineen kaikkineen.
 Yksi rakkaista muistoista on ilta, jona tuo ylläoleva kuva otettiin. Blogiystävien tapaamisessa Ihana Elisa otti musta eroottisen kuvan. Tsih! Loisto ilta!
Näitä pitää saada tulevaan vuoteen lisää. Onhan se nyt hölmöä kuvitella, että mun kuuluu aina olla kotona perheen luona. Jospa en vaikka aina olisikaan. Jospa ensi vuoden omistan ystäville. Vanhoille rakkaille ja uusille upeille!

Vaikka olenkin kotona jo neljättä päivää yksin lasten kanssa, niin ihan kivaa ollt sekin. Etenkin kun hoitolapsi lähti kotilomalle, niin elämä näytti hyviä puoliaan. Siis niitä uudehkoja. Saan käydä kävelyllä koiran kanssa yksin. Omat osaa olla keskenäänkin. Kaikki kolme poikaa ovat taas ystävystyneet keskenään ja leikkivät pitkiä aikoja legoilla. Kaksi nuorinta saa hetkittäin vapaaehtoisia ulkoilupuuskia ja leikkivät pihalla pitkään. Saan taas käydä koiran kanssa lenkillä yksin.
Keittiössä olen ollut varsin epäehtoinen emäntä ja syöty, ööh, valmisruokia ja pakastepitsoja. Eilen kyllä melkein sain inspiraation kun luin uusimmasta Gloriasta juttua siitä avakodopasta-mimmistä. Se oli niin ihanaa kun toinen tippasilmässä intoilee, et joka päivä ihmisellä on neljä kertaa nälkä ja saa syödä ihania ruokia ja JOKA päivä tää sama alkaa uudestaan. Toivon itselleni samaa intoa. Uusia ruokia. Hyviä ruokia Helppoja ruokia.
Esimerkkiä sain ystävältäni joka ruokki minut perjantaina bataattisosekeitolla, jonne oli raastettu juustoa. Helppoa ja hyvää.
Inspiraatiota keittiöön!

Aarrekarttakin on päässä päässyt alkuun. Gloriassa oli pienen pieni juttu, jonka otsikko oli "Pääosassa Pinkki".

Elokuvaelämää kohti!!!!

jk. Meinasin kirjakaupan alesta päätyä ulos ilman kirjaa. Ulko-ovella silmiini osui Lisa Nicholsin kirja "Onnistut tuli mitä tuli". Et pakkohan se oli ostaa.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Pinkki näitä sun ihania vuodatuksia! Kiitos näistä ja ihanaa uutta vuotta! Loistava teema ensi vuodelle olla enemmän ystävien kanssa. Jos löydät sen ruoanlaittoinspiksen, niin laita mulle purkkiin osa. Mä en ehkä koskaan löydä sitä itse....

Anonyymi kirjoitti...

Ja siis edellinen kommentti JOnnalta :)

P kirjoitti...

Kiitos sympaattisista sanoista Jonna. Sutkin olis hauska tavata. Onnelin loppuunmyynnissä? :) Vaikka.

marikan polut kirjoitti...

keititöinspiraatiota tännekin, kyllä niin olen keittölamassa...!

Tuula kirjoitti...

Oih, keittiöinspis olisi ihana saada jostain! Tänään tosin melkein koin hetkellistä autuutta, kun väänsin perunasalaatit, vihersalaatit, juustosarvet, nakit sun muut. Helppoa mutta kivaa :)
Ihanaa ja onnellista uutta vuotta! Ja ehdottomasti uusia blogitreffejä!! :) Skoolaamisiin siis ;)

Taru kirjoitti...

Hahaa. Lisää eroottisia kuvia ja hetkiä ensi vuonna jooko? Eroottista uutta vuotta 2013.

Et usko tätä mut mä ostin yhden kirjan suomalaisen alesta ja arvaa mikä se oli??????????

Nähdään pian!!!!!

Katja Sonninen kirjoitti...

Hihii, kun näin ton kuvan, tuli deja-vu ja melkein säikähdin :-D Onneksi tekstistä löytyi selitys tälle, hehhheh! Lisää näitä, ehdottomasti!

Hyvää ja hersyvää Uutta Vuotta sinun elämäsi Pääosan esittäjälle <3 !

marikan polut kirjoitti...

hersyvää, hehkeää ja pinkkiä tätä vuotta!

Tuula kirjoitti...

Pistin sulle haasteen ;)
Löytyy mun blogista.
Puss!

Rillo kirjoitti...

Minäkin heitin sua haasteella:

http://donaamarillo.blogspot.fi/2013/01/hyvan-mielen-haaste.html?showComment=1357415764676#c5579902115699985373

Leonida kirjoitti...

Hyvä kuva, Pinkki! Ihana juttu taas, kiva lukea näitä...

Ja koska mun joulukuu oli aika mahdoton, tärskyt tammikuussa?