keskiviikko 28. elokuuta 2019

"Remppa vai muutto"

Mulla on ystävä, joka osaa tehdä mitä vain. Nyt alkuviikon se oli mun luona tekemässä ihmeitä. Leikittiin Remppaa vain muuttoa. Olen tuskastellut olohuonetta, joka on pieni ja ahdas, eikä vähiten sen vuoksi, että tänne tuli kerran piano, joka vei sohvan paikan. Pitkään sohva oli tilanjakajana keittiön ja olkkarin välissä, mikä ahdisti. Plus ihmiset istui selin keittiöön, mikä ärsytti, jos oli vieraita ja itse hääräsi keittiössä. No, tämä ihmeidentekijä ystävä kaksi, että kirjahyllyt voi työntää ison seinän eri puolille ja sohva niiden väliin. Hyvin kätevästi hän myös kiinnitti taululistat sohvan yläpuolella ja nyt voi siis laittaa valokuvat ja taulut kivasti esiin. Aiemmin kuvat oli lasiovien takana piilossa.Olohuone tuntuu nyt avaralta ja sisustetulta. Pyöreä pöytä vielä hakusessa, koska nyt kulmikas pöytä ei vain istu. (sanoi ihmeidentekijä)Eilen aamulla ystävä tuli tänne yllätyksen kanssa. Oli löytänyt Torista ilmaisen Malm-lipaston, joka raahattiin makkariin, josta ensin siirrettiin suuri vaatekaappi yläaulaan, joka ollut tyhjäkäytöllä. Lipaston yläpuolella ihmeidentekijä laittoi kivan hyllyn, jonka sai myös ilmaiseksi.
Lipaston päälle hain poikien huoneesta telkkarin, jota mies kaipaillut takaisin makkariin. Facekirppikseltä löysin halvan telkun, jonka kävin ostamassa poikien huoneeseen.

Tämän kaiken lisäksi ihmeidentekijä mittaili yläaulaa ja yläaulassa olevaa vaatehuonetta. (mun kriisipesäke). Sinne hällä on joku suunnitelma, joka yllätys.
Poikien huone, toinen kriipesäke mitattiin myös ja sinne hän keksi kotonaan ratkaisun illalla ja lähetti piirroksia aiheesta.
Se milloin nämä muutokset tapahtuu, on vielä mysteeri.

Alunperin ystävän piti ratkoa mun alakerran eteisen ja aulan kriisipesäkkeet, mutta sekin nyt lykkääntyi näiden muiden juttujen tieltä. Eli tärkein vikaksi!

Olen niin onnellinen ja kiitollinen, että ei mitään rajaa. On ihana olla kotona.
 Mies tulee yllättymään kun palaa matkoiltaan, Tää on ylläri hällekin.

Jk. Kuvissa ei vielä tauluhyllyt paikoillaan huom.

Tänään olen heräillyt hitaasti. Kaksi päivää raadettu ja kroppa jumissa.
 Tein palauttavan metsälenkin koiran kanssa, join smoothieta aamiaiseksi. Ja kahvia. Lukenut Camilla Läckbergin kirjaa.
Kohta menen mutsin kanssa Korson aseman puodin synttäreille. Herkkukakkua tiedossa kauniissa ympäristössä.

Eli hyvä päivä! (On muuten vimppa yksinäinen päivä. Eksä lähtee huomenna Kreikkaan ja kuopus tulee tänne. Teinit jäänee toiseen kotiin keskenään. )

PÄIVÄN MUISTUTUS!

Create new habbits. Meet new people. Try a new routine. Wake up earlier. There are too many possibilities in life to be doing the same thing.
3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Onnekas oot kun sulla on oma ihmeidentekijä!
Mä tarviin oman. Hyvin pian.

marikan polut kirjoitti...

näyttää kotoisalta!

Mä tarvitsisin henkilökohtaisen poraajan, kaikesta muusta selviän :)

Helmi Nainen kirjoitti...

Kotoisaa! Vähänkö ihanaa, kun on oma Ihmeidentekijä.
Musta tuntuu, että mä oon ite se ihmeidentekijä täällä. Jos vertaa siihen, mitä täällä oli, kun tänne tulin... Marikan tavoin tarviin kyllä oman poraajan, en tajua, mikä siinä on niin vaikeeta :-D

("Jouduin" tägäämään sut omaan tekstiin, toivottavasti ookoo..)