perjantai 2. elokuuta 2019

Melkein puuska!!!

En ole vieläkään ajatusten tonava, mutta saattaa olla että puuskaa kohta pukkaa. Uusimmassa Annassa oli ihana ruokajuttu. Siinä tehdään muutama ruoka, joista sitten muokataan parille päivälle sapuskat. Kasvisvuoka, josta osa käytetään seuraavan päivän linssikeittoon. Tuorepuurot aamuksi ja evääksi. Salaattipohja, josta kerran tehdään fetasalaattia ja toisena päivänä kanasalaattia. Tietysti kikkailutvisteillä, eikä mitään ihan perusborea.

Iiro Rantalan ruokaelämästä luin myös. Se on näemmä samanlainen ruokailija kuin minä. Syö aina samaa, kun jonkun hyvän keksii. Monta vuotta syönyt halloumisalaattia (lämmintä) jota toki vieraillekin tarjoaa aina. Niin viihdyttävää.
 Mutta mua alkoi nyt eniten kiehtoa tää, että tekee ruoan, jonka seuraavana päivänä muokkaa muuksi. TALOUDELLISTA! Ja niin luovaa.

Huomenna mä lähden poikain kanssa Gdanskiin. Tän hetken ajatun on, että kun laskeudumme 8.50, niin hilpastaan hotellille viemään kamat talteen (huoneen saa vasta klo 15), syödään aamiainen osa 2 ja mennään junalla Sopottiin rannalle lepäämään.
Muut suunnitelmat on syöminen ja juominen, toisen maailmansodan museo, joku hirmu pitkä laituri nilemtään Molo, satama-alueelle konteista rakennettu ravintolamaailma ja siis mainitsinko sen syömisen ja juomisen.
 Vatsa pullollaan palataan Suomeen tiistaina, jännitetään keskiviikko koulujen alkua ja tadaa, sitten olemme arjessa. Harrastuskuskauksissa sun muissa. Ah jee.

Tämä lepoviikko on ollut lepoviikko big time. Eilen mm. nukuin kaksi tuntia päikkäreitä. Luin Camilla Läckbergin kirjan loppuun, heitin miehen kanssa tikkaa. Saunoin.
Viikon ruoat on olleet salaattia, munakasta, karkkia. Näillä keinoin jopa hieman laihtunut.
 Gdanskissa toivon syöväni hyviä salaatteja enkä niinkään pitsoja. (skumppaa)
Pilatesta tehnyt kolmena päivänä.

Kavereita näin maanantaina. Neiti Sutkautuksen kanssa ostettiin alesta samikset Dkny-laukut. Se on jo ahkerassa käytössä ostoskassina!
Toinen kaveri oli lauantaista asti meillä yöt', no lähes meillä. Nukkui asuntoautossa. Samainen kaveri pelehti meidän naapurin kanssa lauantaina, kun meillä oli grillibileet. Olin frendille puhunut naapurista ja naapurille frendistä jo aiemmin. Oli niillä ainakin hetkellinen sympatia. Mä oon tällanen matchmaker!!!

Nyt lähden miettimään mukaanotettavia vaatteita!
 Iloa elokuun alkuun!

1 kommentti:

Helmi Nainen kirjoitti...

Hirmu pitkä Molo, jaahas :)
Monta muutakin ajatusta tuli tekstiä lukiessa, mutta ylläoleva jäi ainoana mieleen, muut katos..
Kivaa lomaa!