torstai 22. elokuuta 2019

Hanna G? Onko itkukana niin itkettävää kuin väitetään?

Kyllä, tänään puhaltaa uudet tuulet. Mä teen ensimmäistä kertaa ikinä Hanna G:n itkukanaa. Olen jo kokenut olevani uusi ihminen uuden äärellä, kun pilkoin salottisipulia. En ole sitä sipulia ikinä käyttänyt mihinkään. Keittiömoukka?

Tää viikko on ollut tylsä. Mä en vaan millään osaa olla "työtön". Toki joka päivä on ollut kivaakin, tänäänkin kyläilin jokusen tunnin. Mutta silti elämä on jonkinlaista odottelua. Hetkeksi vaivuin synkkyyteen ja mietin, että mikä pointti elämällä on. Herätään, tehdään jotain ja mennään nukkumaan. Että mikä kivaa tai odotettavaa elämässä ylipäätään tässä vaiheessa on jne.
 Sit läpsäisin itseäni ja jatkoin päivää.

Nyt laitan paljon painoa tälle uudelle safkalle. Et jos sen myötä keittiöhommat taas kiinnostais ja ryhtyisin kokeilevammaksi.

Eipä mulla muuta.

Jk. Huomenna vastaan esittämääni kysymykseen.

3 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Nauti nyt hyvä ihminen vapaasta kun voit!!! Netflix, kirjat, ystävät!!

Koska en tykkää Hanna G stä (nainen on tuotteistanut koko elämänsä), en myöskään tee itkukanaa.

Tuula kirjoitti...

Mäkään en tykkää Hanna G:stä (kuten en useimmista muistakaan (puoli)julkkiksista). Enkä tykkää resepteistä, joita varten tarvitsee haalia kaikenlaista eksoottista kuten salottisipulia :D nimim. jäärä

Kehotaan samaan nauttimiseen kuin Taru :) Lasi-pari viiniä, suoratoistosarjat, kirja - aah <3

P kirjoitti...

Taru, helpommin sanottu kuin tehty. Toki nautin vapaasta myös, mutta kaipaan tekemistä. Ystävät käy töissä, niitä ei juuri voi nähdä. Mutta nautin minkä voin.
Ymmärrän Hanna g angstin. TAidan postata aiheesta.

Tuula, salottisipuli oli yllättävän helppo. Löytyi sipulien joukosta :D HIRMU simppeli ruoka, jonka ainoa "outous" oli se salottisipuli.
Kuten sanottua, yritän nauttia. Telkkaria en osaa päivällä katsoa. EN tiedä miksi. Viiniä en voi juoda päivällä. How sad :D