torstai 23. tammikuuta 2014

Oma napa

Luin aamiaispöydässä Glorista horoskoopin. "Pyörit oman napasi ympärillä". No niin pyörin. Ihan kirjaimellisesti. Ajatukset vain ja ainoastaan siinä mitä mä syön ja monta minuuttuia juomiseen ja toiseen juomiseen. Kyllä tähän varmaan rutiini tulee.
 Mutta oli hieman outoa nousta puoli seiska ja olla keittämättä kahvia. Ja istua lasten seurana aamiaisella, kun en itse syönyt. Kun sitten kaikki lapset sain heitettyä tahoilleen oli aikaa omalle aamiaiselle.
Kylmää teetä, johon sekoitettu energia-aineenvaihdunnan kiihdyttäjää, jossa rutkasti b-vitamiineja ja ceetä ja foolihappoa ja ja. Vartti sen jälkeen söin kaksi kylmää keittettyä kanamunaa (ei enää ikinä, ennemmin paistettuna) ja vartti sen jälkeen lasi vettä ja lasi "jauhevettä", jossa sinkkiä, kalsiumia, kromia, magnesiumia...

Sekunttikellon kanssa saa kulkea, että syö ja juo oikeaan aikaan.

Teitä ei varmaan tippaakaan kiinnosta, mutta mähän sanoin, mä pyörin oman napani ympärillä.

Hyvään saumaan tippui sähköpostiin kehityskeskustelurunko. Pitäisi miettiä vastauksia maanantaihin mennessä. Mutta kun ei päässä ole muita kuin ruoka ajatuksia, ja koska olen lomalla, niin työasiatkaan ei ole mielessä.
-Työn hyvät ja huinot puolet? (hmm)
-Mikä auttaa jaksamaan? (hmm)
-Mitä valmiuksia meiksi haluavilla pitäisi olla? (No pitää tulla ihmisten kanssa toimeen)

Kauhea lista kysymyksiä, joihin tänään ei ole vastauksia.

Pakko hieman leijua. Eilen pidin vahingossa esikehokuuripäivän. Söin liian vähän ja join pari lasia jauheita. Aamulla painoin kilon vähemmän kuin eilen.

Ei, ei mun elämä oikeasti pyöri vain painon ja ulkonäön ympärillä. On mulla muutakin elämää ja jokunen muu ajatus.

Mä kerron kun muistan mitkä ne oli.

6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Olet mainio! Muista napanöyhtä!

Tiinamarhelleena kirjoitti...

Tuohon "Mikä auttaa jaksamaan"-kysymykseen voit vastata et Kehokuurista innostuminen. Sinähän oikein räiskähtelet intoa. JEEE!

Sari kirjoitti...

Kyllä tuohon varmasti rutiini tulee, mutta rankalta kuulostaa. Tsemppiä!

Leonida kirjoitti...

Hih, oma napa paras napa. :D

Mä olen ollut vähän pihalla täältä blogimaailmasta ja FB:stäkin - miten ihmeessä ja miksi olet tollaselle kuurille lähtenyt? Kuulostaa aika rankalta... etenkin ne kylmät kananmunat!

Mutta siis kovasti tsemppiä valitsemallasi tiellä! <3 <3 <3

P kirjoitti...

Leonida, haluan testata kuurin terveysvaikutukset ja tietty laihtua järkevällä tavalla. ja nopeasti pitkän hissuttelun jälkeen. Ja nyt neljäntenä päivänä sanon et tää on mahtavaa!!!!

Leonida kirjoitti...

Loistavaa, että menee hyvin! Odotan innolla tietoa tuloksista! :)