sunnuntai 7. tammikuuta 2024

Vuoden ensimmäinen viikko

 Viikko kulunut tästä vuodesta. 

-Yrittämyt olla taloudellinen. Sulattanut pakastimen ja inventoinut sisällön. Ruokaa on yli viikoksi ihan heittämällä. Silti ostin kaupasta pakollisia juttuja myös, mutta ensi viikolla ei saa mennä kauppaan ennen viikonloppua ellei joku tärkeä lopu. 

-Keskimmäisen kanssa aiotaan kokeilla linssicurryä eli tämähän on lähes vegaanihaasteruoka. Tai siis on. Piti ostaa kauheasti kaikkia mausteita, joita ei kaapissa ennestään ollut. #rahanmeno

-Karkin syöminen vähenee ja vähenee. Kuten aina joulun jälkeen. Painoa lähtenyt reilu kilo. 

-Pörssisähköhelvetti. Oli The perjantai!! Katsoin sovelluksesta, että viiden päivän sähköt on maksaneet 150 e. Pikkusen kiinnostelee paljonko on sitten kuukauden lasku. Toivon että alle 400 e. (Yritä tässä sitten samperi säästää)

-Ostin Koti ja keittiö-lehden ihan vain koska kannessa luki Uusi alku. Enteilee aarrekartan tekoa. Mitä uudella alulla tarkoitan, on vielä mysteeri.

-Auto ei mennyt katsastuksesta läpi pikkuvian vuoksi. Oma korjaajani sanoi korjaavansa pian, ei maksa paljoa ja hän vielä käyttää katsastuksessakin mun puolesta. (Mutta yritä tässä sitten säästää osa 2)

-Taloustilillä on vielä 70 euroa ja pitää tankata. Palkka perjantaina. Aion selvitä. (Ekaa kertaa ikinä)

-Pohjoisen mies kutsuu mua viesteissään muruksi nykyään. En muruttele takaisin. Ihailen hänen sinnikkyyttään pitää mua elämänsä naisena, vaikka en ole yhtään antanut vastakaikua. 

-

Ei kommentteja: