torstai 3. marraskuuta 2022

Ärsyynnyinpä mainoksesta


 Silmiini osui Zizzin mainos ja jostain syystä ärsyynnyin niin, että pitää täällä oikein paasata. Kun miettii mitä tahansa vaatemainoskuvaa, jossa on "oikean" kokoisia malleja, niin onko ne tällaisia? Malleilla tässä mainoksessa on silmät kiinni eikä nyt muutenkaan ehkä parhaat ilmeet ja ehkä noi asennotkaan ei parasta a-luokkaa. No, ei ne muissakaan mainoskuvissa ole, eipä sillä. Mutta tämä kuva näyttää siltä, että jossain bileissä tai jonkun kotona joku on vain räpsäissyt kuvan. (Jonka ne mallit sit pyytää poistamaan somesta.) Onko asia niin, että isommista ihnisistä ei edes viitsitä ottaa kuvia, joissa olisivat edukseen. Että heheh, hassut pullukat siinä glittreissään. 

Saman olen huomannut Cellbesin mainoksissa. Tavallaan tykkään niiden mainoksista, jotka vähän on vain räpsyjä "eloisista vauhdikkaista"isoista naisista, mutta kun katsoo sekä niitä että Zizzin mainosta, niin tulee fiilis että mainosmiehetkin ajattelee isompien naisten olevan sellaisia hauskoja rempseitä pullukoita, joista ei voida edes ajatella otettavan "oikeaa" mallikuvaa. 

Että yritä tässä sitten olla upea kehopositiivinen nainen, kun oikeasti olet vain hassu läppä tyyppi paksuine ruumiinosinesi. 

Ja edelleenkin voisiko joku taho tehdä vaatteita, jotka mahtuis mulle. Jos joku onnistuu siinä, niin voin ilmatteeksi tulla mainokseen olemaan hassu rehevä nainen punaisissa huulissa, silmät kiinni ja perse liian isona. 


2 kommenttia:

Tindepinde kirjoitti...

Hehee, hekottelen täällä, vaikka itteenikin ärsyttää tuommoset huonot mainoskuvat. Vesittää koko idean, että olemme kaikki omalla tavallamme kauniita. Ei oo kaunista ottaa tuommosia kuvia! Mutta, ai että tykkään sun tyylistä kirjottaa, nostaa aina hymyn huulille. Ja tykkään myös sun perseestä :D Kaverit voi kai näin sanoa?

Rva Kepponen kirjoitti...

Mulle on noita kuvia tullut vastaan somessa, enkä kiinnittänyt sen kummemmin huomiota. Ajattelin, että nää nyt vaan sit tälläisen trendin kuvia. Sun tuohtumisen jälkeen katson nyt niitä kriittisemmällä silmällä.