torstai 25. maaliskuuta 2021

Vihdoinkin sain puuskan

 Tätä oli kyllä odotettu. Puuskaa siis.

Ensiksi eilen päätin kokeilla pystynkö pitämään käsipainoja käsissäni. Kuukausiin en ole voinut pitää oikeastaan edes kauppakassia. Tai vesikannua. Siis oikeastaan mitään.

Nyt painot pysyi käsissä, mutta ote vielä heikko. Siitä huolimatta tein pikkutreenin hauiksille ja alleille. Huomenna uudestaan. Aion OIKEASTI tehdä pikkutreenin joka toinen päivä. Ei poikkeuksia. Tästä innostuneena osallistuin kyykkyhaasteeseen ja aloin tehdä kyykkyjä. Testasin lankkuakin. Lankutin kolmesti. 

Mutta tämä ei ollut se puuska vaan... Mun ystävä oli päätynyt ostamaan itselleen siivoamisen verkkokurssin. Kurssi on puolen vuoden mittainen ja siinä on monta osiota. Kurssiin kuuluu verkkomatskua ja webinaareja yms ja yms. Kurssi ei ole konmarittamista, mutta toki siellä käydään kamoja läpi ja tarkoituksena löytää paikka kaikelle.

Innostuin valtavasti kun kuuntelin ystäväni innostusta. Siltä istumalta työnsin jätesäkkeihin kuopuksen pieniksi jääneet vaatteet ja vein Fidalle. Nää vaatteet on ollu mun murhe pitkään. "Voi kun on hyviä vaatteita ja olispa kiva saada näistä hieman rahaa ja päläpälä". Totesin että nyt saa mennä kiertoon, rahasta viis.

Omasta vaatehuoneesta löytyi kasa vaatteita, joista en tiennyt käytänkö vaiko enkö. Päätin että en, ja pistin jätesäkkiin.

Illalla kävin läpi kylppärin kaapit ja meikkipussit. Lähti muuten roskiin aikas paljon kaikkea.

Tänään siivosin eteisen sälähyllyn. Sekin tyhjeni. 

Kaivoin esiin käsilaukut ja tyhjensin nekin ja heitin kamaa pois. Yllättäin löytyi kadonneita kyniä ja huulipunia, mutta myös hirveästi roskaa.

Nyt en tiedä mitä tekisin.

Ihailin kyllä tyhjentyvää jääkaappia ja päätin pestä sen, ennenkuin menen kauppaan ostamaan viikon täydennykset. 

Eli aika hyvä viikko!

1 kommentti:

Taru kirjoitti...

Hyvä sä! Ja oon miettiny samaa, PITÄISIKÖ vaan heittää hyvää kamaa Fidalle? Niitä taitaa lähteä siinä tapauksessa 5 jätesäkkiä...

Muisk.